Pun pogodak

Stil štedljive Kejt Midlton svi žele da kopiraju: Cvetna haljina i cipele od kojih se ne odvaja već četvrto leto! (FOTO)

Prelep dan u bašti koju je lično uredila

Moda
10:47h Autor:
Stil štedljive Kejt Midlton svi žele da kopiraju: Cvetna haljina i cipele od kojih se ne odvaja već četvrto leto! (FOTO)
Foto: EPA / Hollie Adams

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton juče je posetila predivnu baštu Kraljevskog društva hortikulture u engleskom selu Visli, kako bi otvorila festival pod nazivom "Povratak prirodi" (Back to Nature).

Deo bašte uredila je ona sama i na otvaranju održala inspirativni govor.

"Nisam toliko spretna sa zelenilom poput mnogih od vas ovde prisutnih, ali s velikom strašću kreirala sam baštu koja će decu i odrasle inspirisati na povratak u prirodu", rekla je Kejt.

Sve što vam treba za moćan stajling: Ni Džulija Roberts nije odolela ovom trendi komadu koji laska svakoj figuri! (FOTO)

1 / 5 Foto: EPA / Luke Macgregor / RHS

Vojvotkinja se za ovu priliku obukla baš u skladu s lokacijom - ponela je jednostavnu pamučnu haljinu A kroja s cvetnim desenom i pojasom koji je istakao njen izuzetno vitak struk i krhku figuru.

foto: Profimedia

Kada je u pitanju obuća, Kejt se ponovo oglušila o kraljičino nepisano pravilo - salonke je ostavila u cipelarniku, a umesto njih obula je svoj omiljeni model - bež platforme, koje redovno nosi već četvrto leto.

Prvi put ih je u javnosti nosila na kraljevskoj turneji u Indiji u aprilu 2016. godine.

Obuća koja nikad neće izaći iz mode: Svaka žena treba da nabavi 9 kultnih modela! (FOTO)

Kejt Midlton u Indiji 2016. godine
Kejt Midlton u Indiji 2016. godinefoto: Profimedia

Uprkos neodobravanju kraljice Elizabete, koja insistira da članice kraljevske porodice nose isključivo elegantne modele obuće, vojvotkinja je po ko zna koji put izabrala udobnost i u društvu dece provela jedan prelepi dan u bašti punoj raskošnih cvetova.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs