Hit za jesen

Mali detalj koji čini veliku razliku: Šta to čini stil jedne žene baš savršenim?

Ove jeseni investirajte u vanvremenski detalj koji ćete nositi godinama, a možete usput i da ga menjate i prilagođavate svom ličnom stilu

Moda
10:22h Autor:
Mali detalj koji čini veliku razliku: Šta to čini stil jedne žene baš savršenim?
Foto: Profimedia

Bliži nam se jesen - omiljeno godišnje doba žena koje obožavaju modu!

Posle razigranih letnjih boja, ponovo nam dolaze slojeviti stilovi koji nose mnoštvo mogućnosti da iskažete sve svoje modno umeće i svoj stil odevanja podignete na viši nivo.

Pored osnovnih komada - čizmica, haljine, kaputa i aksesoara, prave dame znaju da je za savršenu odevnu kombinaciju neophodan dobar izbor detalja.

Osim što obožavaju modu, žene vole i praktičnost i znaju da je najbolje uložiti u detalje koji će dugo moći da se nose, čak i nadograđuju, umesto komada koji se nose samo jednu sezonu.

Zato predlažemo da ove jeseni investirate u vanvremenski detalj koji će vaš stil učiniti jedinstvenim, savršenim i koji će osim lepog ukrasa biti i svojevrsni simbol vaše ličnosti, kreativnosti i dobrog ukusa!

foto: Promo

Pandora je predstavila pravi jesenji hit - O privezak, svojevrsni pandan čuvenoj Pandora Moments narukvici za nizanje privezaka. Izrađen od srebra, Pandora Shine ili od mešavine Pandora Rose, čeka upravo vas da na njega nanižete sve detalje koji vam znače i kroz tri, pet ili sedam pojedinačnih privezaka iskažete sve što želite.

foto: Promo

Prelepi komadi najfinije izrade odlično se slažu uz svaki komad garderobe, unose dašak luksuza u vaš izgled, pa svaku kombinaciju podižu na jedan viši nivo, i zato više nikada nećete morati da brinete i razmišljate koji detalj da ponesete u bilo kojoj prilici.

Sami birate da li će vaša ogrlica biti diskretna ili upečatljiva i efektna, a možete i da se predomislite i u zavisnosti od prilike menjate njen izgled jednostavnim skidanjem privezaka ili izmenom njihovog rasporeda.

Razigrajte se i izrazite svoj stil i stav na najelegantniji način - kroz moderne i komade nakita izuzetnog kvaliteta. Budire originalni, budite drugačiji!

foto: Promo

Pogledajte celokupnu ponudu na pandorashop.rs, gde vas u okviru nove kolekcije čeka i zanimljivo prstenje!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs