crveni tepih za pamćenje

Sećanje na crveni tepih: Sloboda Mićalović zapalila Instagram ovom slikom sa zanosnom Monikom Beluči! (FOTO)

Popularna glumica je rešila da se priseti jednog od najznačajnijih trenutaka u svojoj karijeri

Celebrities
19:11h Autor:
Sećanje na crveni tepih: Sloboda Mićalović zapalila Instagram ovom slikom sa zanosnom Monikom Beluči! (FOTO)
Foto: Kurir/Marina Lopičić/Profimedia

Sloboda Mićalović (38) se uvek rado priseća filma "Na mlečnom putu" u režiji Emira Kusturice u kojem se glumila rame uz rame sa slavnom Monikom Beluči (54).

Naša glumica i italijanska lepotica sprijateljile su se na snimanju ovog filmskog ostvarenja 2016. godine. Koliko jedna drugu vole pokazuje i to je Sloboda jedna od 29 ljudi koje Monika prati na Instagramu, kao i da jedna drugoj često komentarišu slike.

Supruga Vojina Ćetkovića je još jednom odlučila da pokaže svojim pratiocima koliko je ponosna na saradnju sa Kusturicom i Monikom, prisećajući se njihovog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji.

Naša glumica je za crveni tepih za pamćenje odabrala elegantnu haljinu sa belim jelekom , dok je jedna od najlepših žena sveta zablistala u crnoj sirena haljini koja prati liniju tela sa potpisom "Dolče Gabane".

Susret bivših supružnika: Monika Beluči zablistala na crvenom tepihu u društvu Vensana Kasela! (FOTO)

Slika je odmah skupila više od 7.600 lajkova, a komentari samo pršte.

" Prelepe", "Prelepo, isti rang lepote" ,"Blago Kusturici", samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotografije.

"Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Najlepše od svega je to što sam upoznala tu njenu ljudsku, toplu stranu", ispričala je jednom prilikom Sloboda o Moniki u jednom intervjuu.

Sloboda Mićalović uživa u Dubaiju: Fotografijama oduševila fanove! (FOTO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs