ŠTA VI MISLITE?

Dosadno izdanje kraljice Leticije: Ikona stila u ovoj haljini deluje bar deset godina starije! (FOTO)

Zahvaljujući mnoštvu besprekornih formalnih izdanja, španska kraljica Leticija uverljivo nosi titulu jedne od najbolje obučenih dama na kraljevskom dvoru - međutim, ovo izdanje nije jedno od njih!

Moda
Autor:
Dosadno izdanje kraljice Leticije: Ikona stila u ovoj haljini deluje bar deset godina starije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija (46) i Princ Čarls su juče zajedno proslavili otvaranje izložbe španskog impersionističkog slikara, Hoakina Sorilje, u Nacionalnoj galeriji u Londonu.

Kraljica Leticija u fenomenalnom izdanju: Vatreno crveno odelo kao da je krojeno za nju! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica Leticija, inače poznata kao ikona stila i otmenosti, za ovu svečanu priliku je odlučila da ponese haljinu običnog kroja, sa zelenim i plavim cvetnim motivima. Ova haljina je specijalno izrađena za Leticiju, a potpisuje je Karolina Herera.

Najdramatičnije izdanje do sada: Kraljica Leticija se ne plaši modnih eksperimenata! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica je ovu prilično neinspirativnu odevnu kombinaciju upotpunila smaragd zelenim naušnicama marke Bvlgari, za koje se spekuliše da koštaju oko 15.000 eura.

Kraljica Leticija je kao svaka od nas: Ona se ne boji da neke odevne kombinacije nosi više puta i ko može da joj zameri na tome? (FOTO)

foto: Profimedia

Letcija se uz ovu haljinu odlučila na svedenu fizuru: kosu svezanu u nizak, blago uvijen rep, i za prirodnu šminku, sa minimalno naglašenim očima.

Poslednji put je Leticija posetila Veliku Britaniju u julu 2017. godine, dok su princ Čarls i vojvotkinja od Kornvola, Kamila imali zvaničnu posetu Španiji u martu 2011. godine.

Kako se vama dopalo ovo kraljičino izdanje? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs