Oduševila

Kraljica Leticija u fenomenalnom izdanju: Vatreno crveno odelo kao da je krojeno za nju! (FOTO)

Kad je u pitanju moda, bivša novinarka ništa ne prepušta slučaju jer sve što obuče izgleda kao da je upravo sišla s modne piste

Moda
Autor:
Kraljica Leticija u fenomenalnom izdanju: Vatreno crveno odelo kao da je krojeno za nju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija poznata je po svojim savršenim modnim izdanjima koji odišu ženstvenošću i stilom koji laskaju njenoj figuri.

Do sada smo imali priliku da svedočimo svega nekoliko modnih grešaka koje je kraljica Leticija napravila, ali njena odlična modna izdanja su definitno mnogo češća.

Najdramatičnije izdanje do sada: Kraljica Leticija se ne plaši modnih eksperimenata! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovaj put španska kraljica je odabrala efektno crveno odelo koje joj savršeno pristaje i iz pomoć koga je privukla svu pažnju.

Kad je u pitanju moda, bivša novinarka ništa ne prepušta slučaju jer sve što obuče izgleda kao da je upravo sišla s modne piste.

Kraljica Leticija je kao svaka od nas: Ona se ne boji da neke odevne kombinacije nosi više puta i ko može da joj zameri na tome? (FOTO)

foto: Profimedia

U crvenom sakou i pantalonama širokih nogavica sa šlicem koji su kreacija poznatog španskog dizajnera Roberta Torete Leticija je ukrala sve pogleda.

Odličnu kombinaciju upotpunila je crvenom torbicom sa zmijskim printom poznate dizajnterke Karoline Erere i crvenim cipelama na visoku štiklu. I ovaj put odabrala je minumum nakita i neupadljivu šminku.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs