uvek izgleda prelepo

Kraljica Leticija je kao svaka od nas: Ona se ne boji da neke odevne kombinacije nosi više puta i ko može da joj zameri na tome? (FOTO)

Supruga Felipea VI je u par navrata odlučila da "reciklira" neke fenomenalne haljine i kostime iz svog garderobera.

Moda
18:50h Autor:
Kraljica Leticija je kao svaka od nas: Ona se ne boji da neke odevne kombinacije nosi više puta i ko može da joj zameri na tome? (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Leticija u poslednje vreme promoviše novi modni trend: nosi kostime koje je već nosila u određenim prilikama. Otmena kraljica ovo ne radi prvi put, ali je u poslednje vreme to postalo češće nego inače. I mi apsolutno nemamo ništa protiv!

Poslednji primer bio je na gala večeri koje je španska kraljevska porodica priredila predsedniku Perua, Martinu Viskari, i njegovoj supruzi, Maribel Dijas, u sredu.

Leticija je nosila istu haljinu koja je prethodno nosila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton, u aprilu 2011. i koju je dizajnirao Felipe Varela.

Svi su gledali samo u nju: Lepa kraljica Leticija zablistala u uskoj suknji! (FOTO)

foto: Profimedia

Nekoliko dana pre prijema predsednika Perua, kraljica je u Madridu prisustvovala ceremoniji predaje državne zastave padobrancima Napuljske pešadijske konjice i "reciklirala" još jednu kombinaciju koje takođe postpisuje modni kreator Felipe Varela.

Kraljica Leticija nosi sako koji svi možete da priuštite: Ovo izdanje oduševilo je sve! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica Leticija ga je prethodno nosila 12. oktobra 2016. godine povodom nacionalnog praznika i tada je bila na meti kritike zbog sličnosti haljine sa dizajnom iz kolekcije Oskara de la Rente proleće-leto 2011. godine.

Pored ova dva modela, moramo dodati i belo odelo sa podignutim reverima koje je Leticija nosila 14. februara ove godine, a pre toga je to isto odelo prvi put ponela davne 2003. godine.

Kraljica Leticija je pojam elegancije: Crvena je definitivno njena boja! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim toga, umesto crnih cipela koje je nosila uz ovo odelo pre 16 godina, ovaj put se odlučila za bež salonke.

Letcija je definitivno kraljica stila, i šta god da obuče, i ma koliko puta - ona to uvek iznese kako treba!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs