ne prestaje da šokira

Kim Kardašijan u ovoj kombinaciji šokirala sve u Parizu! (FOTO)

Još jedno ekstravagantno izdanje.

Moda
Autor:
Kim Kardašijan u ovoj kombinaciji šokirala sve u Parizu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan (38) je odlučila da još jednom šokira svojim modnim izdanjem pa je za dve prilike obukla kombinacije u leopard printu. To ne bi bilo toliko šokantno da se starleta ponovo nije odlučila da pokaže više nego što treba. Što se prve kombinacije tiče, ona nije bila šokantna kao druga: obukla je kombinezon, kaput, rukavice i čizme na štiklu - sve u leopard printu.

foto: Profimedia

Druga kombinacija je ta koja je napravila čitavu pometnju među prolaznicima u Parizu jer je bila izuzetno provokativna. Mada, što se nje tiče - ništa nas više ne iznenađuje kada su odevne kombinacije u pitanju. Za večernji izlazak Kim se odlučila za providan kombinezon koji je prekrio samo njene intimne delove tela.

Muškarcima je bilo neprijatno da gledaju u nju: Kim Kardašijan u haljini od tri trake! (FOTO)

Možda nije šokirala njene obožavaoce koji su navikli na njene nesvakidašnje odevne kombinacije, ali je sigurno zaprepastila prolaznike u Parizu kojima nije uobičajeno da na ulici sretnu ovako obučenu ženu.

Ona postavlja standarde u izgledu i oblačenju, a sada je razotkrivena: Kim Kardašijan u roze haljini pokazala više nego što je planirala! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako se vama čini ova odevna kombinacija?

Podelite sa nama u komentarima!

Pljušte kritike na račun Kim Kardašijan: Malena Nort Vest zakoračila na modnu pistu našminkana! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs