Oduševila

Odala priznanje ženama širom sveta: Melanija Tramp u moćnom kaputu podelila nagrade, pa dočekala prvu damu Češke! (FOTO)

I ovaj put izgled prve dame bio je u prvom planu

Moda
Autor:
Odala priznanje ženama širom sveta: Melanija Tramp u moćnom kaputu podelila nagrade, pa dočekala prvu damu Češke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp odala je priznanje za hrabrost ženama iz 10 zemanja širom sveta. Ovom prilikom istakla je da su hrabre žene ono što je potrebno našem društvu.

Jednostavna, ali fenomenalna: Odevna kombinacija Melanije Tramp koju svaka žena može lako da iskopira! (FOTO)

foto: Profimedia

Nagrade su dobile žene iz Bangradeša, Džibutija, Egipta, Irske, Jordana, Mjanmara, Perua, Šri Lanke, Tanzanije, ali i novinarka Olivera Lukić iz Crne Gore. Pored novinarki nagrade su dobile žene koje rade u policiji.

Završila turneju u velikom stilu: Melanija Tramp u formalnom izdanju! (FOTO)

foto: Profimedia

I ovaj put, izgled prve dame bio je u prvom planu pa je mnoge oduševio kožni zeleni trenč kaput u kome se pojavila na ceremoniji. Kaputi su, u poslednje vreme, čest izbor Melanije Tramp pa njen izbor nije iznenadio.

Melanija Tramp u klasičnom izdanju: Crno-bela kombinacija i te kako može dobro da stoji! (FOTO)

foto: Profimedia

Kreacija Alekse Čang rasprodata je u rekordnom roku nakon što se prva dama pojavila u ovom izdanju. Izgled je upotpunila čuvenim Kristijan Lubuten bež salonkama.

Nakon dodela nagrade Melanija se vratila u Belu kuću da dočeka prvu damu Češke Moniku Babišovu.

Gromoglasan aplauz za Melaniju Tramp: Prva dama Amerike dvostruko oduševila! (FOTO)

foto: Profimedia

Mnogi su uporedi glamurozan izgled dve prve dame i dok Melanija nije stigla da se presvuče to nimalo nije umanjilo njenu "modnu pobedu". Prva dama Češke odabrala je dugačak roze kaput sa krznom na rukavima i štikle u neutralnoj nijansi, a ispod kaputa je nosila belu haljinu.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs