Savršene obline

Ona postavlja standarde u izgledu i oblačenju, a sada je razotkrivena: Kim Kardašijan u roze haljini pokazala više nego što je planirala! (FOTO)

Svi bi želeli da izgledaju kao ona. Žena koja jedala definiciju savršenog ženskog tela i koja diktira trendove

Star look
16:51h Autor:
Ona postavlja standarde u izgledu i oblačenju, a sada je razotkrivena: Kim Kardašijan u roze haljini pokazala više nego što je planirala! (FOTO)
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Kim Kardašijan istesala je figuru u teretani, ali i ishranom baziranom na visokom procentu belančevina, a niskom udelu ugljenih hidrata.

Iako se na Instagramu hvalila kako je posle dva porođaja ovog leta napokon dostigla svoju idealnu težinu od 53 kilograma, i dalje ne beži od malih trikova za vizuelno stanjivanje tela. U večernjem izlasku na Beverli Hilsu snimljena je u kožnoj ružičastoj mini haljini, ispod koje je slučajno provirio steznik za oblikovanje tela.

Kim Kardašijan nikad mršavija: Rijaliti zvezda šokirala javnost svojim novim izgledom! (FOTO)

foto: Prodimedia

Vintidž haljinu brenda Versaće uparila je s prozirnim štiklama koje su vizuelno produžile telo, a stajling je dovršila efektnom torbicom Džudit Liber u obliku kutije s pomfritom. Jako moderno!

Životna priča vlasnice carstva najpoželjnijih torbica: Preživela holokaust, bila u braku 72 godine, umrli jedno za drugim! (FOTO)

A post shared by Judith Leiber (@judithleiberny) on

A celokupni stajling Kim možete pogledati u našoj galeriji

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs