Otkrivamo vam

Sve o ženama Devicama: Prepoznaćete ih po stilu i prefinjenosti! Jedna od njih je i Salma Hajek! (FOTO)

Koje poznate ličnosti su rođene u ovom horoskopskom znaku i da li prepoznajete sličnost među njima

Celebrities
16:50h Autor:
Sve o ženama Devicama: Prepoznaćete ih po stilu i prefinjenosti! Jedna od njih je i Salma Hajek! (FOTO)
Salma Hajek, Foto: Profimedia

Kako bismo bliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i "modno osvešćen" način, upoznaćemo svakog od znakova u drugačijem svetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo, a sada otkrivamo kakve su žene Device.

Devica je predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna

Sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device. Njena je životna misija je da bude heroj i da obara druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Salma Hajek (51) bez trunke šminke: Zanosna Latina izgleda neverovatno! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Orijentisana na detalje ovo je "žena dinamit", koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski pa voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvek i svuge dolazi na vreme. Može da se čini da je hladna i odsutna, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna. Seks i veze

Potpuno je predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna pa garantuje za svaki detalj pre nego se nekom obaveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom, ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen, jer takav čovek ne postoji, već nekog s kim će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje "začine" poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Očarala Kan: Salma Hajek mamila uzdahe zavodljivim plesom! (VIDEO)

foto: Profimedia

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu, iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti, jer ona voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa škorpijama, blizancima, rakom, bikom i jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana je i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktičnost čine je prijateljicom koja zna da da odličan savet, ali samo kada je to od nje traženo, jer ona se ne "petlja" samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada žele da joj se zahvale na pomoći, njeni prijatelji bi trebalo to da urade na diskretan način. Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tihe reči hvale.

Izgled

Mladoliko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala, fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika.

Gornji deo glave obično je primetno veći, što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena spoljašnjost obično je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device jeste njen dugi, vitki, seksi stomak.

Najiskreniji intervju do sada: Bijonse otkrila sve detalje dramatičnog porođaja! (FOTO)

foto: Profimedia

Stil

Profinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava autfite u kojima će s posla moći da ode na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ovaj otmeni znak ne izlazi iz kuće bez dezodoransa, jer uvek želi da odiiše svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna Devica ne želi ni da otkrije svima.

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe, mornarsko plava omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će poneti i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora da nadopunjuje kompletni izgled i usavrši ga. Stil kupovine

Perfekcionistička narav Device posebno se primećuje u šopingu. Ona pažljivo proverava da li je s artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može da promakne. Kada kupuje, lako možete da je zateknete u delu zdrave hrane, jer Devica pazi na ishranu i svoju vitku liniju.

Kameron Dijaz sa 18. godina odlučila da neće rađati: Nisam se pokajala! (FOTO)

Kameron Dijaz
Kameron Dijazfoto: Fonet

Stilska ikona

Devica se naziva čuvarom kvaliteta, a tim rečima može da se opiše i nepogrešivo sofisticirani stil 27-godišnje američke glumice Blejk Lajvli. Kada se pojavi u javnosti, svaki detalj na njoj je besprekoran, a iz njenih odevnih izbora jasno se ističe istančani ukus. Nemarno obučenu nikad nismo videli ni Bijonse, takođe rođenu u ovom znaku. Od slavnih dama rođenih u znaku Device sa odličnim stilom oblačenja, treba istaknuti i glumice Salmu Hajek i Kameron Dijaz. Parfem savršen za Devicu je prefinjen, a miris čist i otmen.

foto: Profimedia

Blejk Lajvli u odeći koja hipnotiše: Šta je ovo modna ikona obukla?! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs