Horoskop otkriva

Strastvena, ponosna, uporna: Saznajte sve o ženama Lavovima!

Velikodušna "Lavica" svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, oprostiće im sve osim – izdaje

Zanimljivosti
Autor:
Strastvena, ponosna, uporna: Saznajte sve o ženama Lavovima!
Foto: Shutterstock

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava. Lako ćete "lavicu" primetiti u gomili – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost "sija" na sve strane.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time "Lavica" obožava da bude u centru pažnje što joj i lako uspeva. Vrele je naravi i kada je potrebno izvući će svoje "kandže" i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha i voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je mnogim pobedama. Seks i veze

Nezavisna i snažne individualnosti žena Lav želi partnera s kojim deli te osobine. Ne treba joj neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš kao i preuzimanje vođstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi da proba sve, a sopstveni i partnerov užitak jednako su joj važni. Delovi tela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kičma, leđa i srce zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj milujući leđa. U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strelcima i Vagama.

Mesečni horoskop za avgust 2018: Teško Jarčevima!

foto: Shutterstock

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti žena Lav kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni "obožavatelji", ljudi koji joj se dive. Velikodušna "Lavica" svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, oprostiće im sve osim – izdaje.

Izgled

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši su fizičke karakteristike po kojima je "Lavica" prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature, kraljevskog držanja i nastupa. Uvek deluje pristojno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli da ukrasi nakitom i drugim modnim dodacima kao i odećom žute i narandžaste boje.

Letnje pomračenje Sunca i Meseca donose velike promene: Vodolija, Vaga i Blizanci su nemirni i osetljivi!

foto: Shutterstock

Stil

Voli da se ističe u žutoj i narandžastoj, ali boja koja će je "katapultirati" u centar pažnje je zlatna, epitetom svega što "Lavica" voli i što predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odeću i modne dodatke samo najboljeg kvaliteta, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema.

Uspešno nosi najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira i savršeno krojenu odeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska kod frizera. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem kao i upečatljiva ogrlica od svetlucavih kamenčića. Stil kupovine

Videti "Lavicu" samu u kupovini redak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savete već da joj daju kompilente. U kabini će se zadovoljno ogledati sa svih strana, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštaće sa svih strana.

Horoskop otkriva kakav je muškarac kao suprug: Sa jednim znakom ljubav je duhovno iskustvo!

foto: Shutterstock

Stilska ikona

Žena Lav rođena je diva baš poput pevačice i glumice Dženifer Lopez koja 24. jula slavi 49. rođendan. Ova bombastična "Lavica" je poput vina – što je starija to bolje izgleda. Gde god se pojavi "ukrade šou", a njene odevne kombinacije dugo se pamte (setimo se kultne zelene haljine s dekolteom do ispod pupka koju je nosila 2000. na dodeli Gremija). Crvenim tepisima često hoda u haljinama do poda ukrašenim dragim kamenjem, što je takođe tipično za "Lavicu".

U dramatičnim kreacijama viđamo i druge slavne "Lavice", glumice Šarliz Teron i Dženifer Lorens. Pripadnice znaka koje svojim stilom redovno privlače pažnju su i glumice Sandra Bulok, Hale Beri, Mila Kunis i Helen Miren i pop zvezda Madona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs