U krevetu, avionu, same sa sobom

Nije ih bilo blam da priznaju: 10 neprijatnosti u seksu slavnih žena! (FOTO)

Ne stidite se, slavne žene priznale su detalje iz svojih najintimnijih scenarija, jer žele da osnaže druge dame da budu neustrašive i samouverene
Ljubav
13:58h Autor:
Nije ih bilo blam da priznaju: 10 neprijatnosti u seksu slavnih žena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ponekad osećate stid zbog određenih želja koje imate u spavaćoj sobi ili van doma? Ne stidite se, slavne žene priznale su detalje iz svojih najintimnijih scenarija, jer žele da osnaže druge dame da budu neustrašive i samouverene!

1. Andželina Džoli

"Trudnoća je odlična za seksualni život jer te čini kreativnijim, i zbog toga se bolje zabavljaš", otkrila je Anđelina Džoli nedeljniku Entertainment Weekly i tako poslala poruku da se ove aktivnosti ne treba odricati ni u blaženom stanju.

Kada seks krene naopako: 12 nezgoda koje smo svi doživeli!

2. Ejmi Šumer

"Imam trenutke kada se osećam promiskuitetno i trenutke kada želim da budem samo s jednim muškarcem. Mislim da smo svi slični po tom pitanju", otkrila je komičarka Ejmi Šumer Cosmopoliten-u.

A photo posted by @amyschumer on Oct 5, 2015 at 5:24pm PDT

3. Kameron Dijaz

"Ja sam žena s osnovnim instinktom koja na nekom životinjskom nivou želi da je muškarac prebaci preko ramena i odvede u svoju pećinu. Obožavam fizički kontakt. Moram da dodirujem svog ljubavnika non stop. Ništa drugo nije opcija", priznala je Playboy-u Kameron Dijaz.

A photo posted by Cameron Diaz (@camerondiaz) on Nov 6, 2015 at 2:01pm PST

4. Rijana

Iako Rijana ima imidž nestašne devojke koja voli zle momke, nije ljubiteljka seksa za jednu noć o čemu kaže:

"Žena sam, ponekad se uzbudim, ali šta da tada radim? Pokupim prvog frajera na kojeg naiđem jer mislim da će biti dobra "vožnja", a onda se ujutro probudim emotivno ispražnjena? Ja nisam takva devojka", otkrila je Vanity Fair-u Rijana.

Seks na jedno veče: Nezaboravno uživanje ili potpuni promašaj?

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on Aug 6, 2015 at 12:50pm PDT

5. Olivija Vajld

Kada neko zatraži škakljivu informaciju o seksualnom životu Olivije Vajld, lepa američka glumica otvoreno kaže da sa suprugom Džejsonom Sudeikisom "ima seks poput kenijskih trkača maratona".

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on Apr 23, 2015 at 9:05am PDT

6. Gvinet Paltrou

Kada su je pitali u emisiji The Conversation Amande de Cadent koja joj je poza najdraža, Gvinet Paltrou je priznala "da voli sve poze".

8 seks poza koje muškarci ne podnose: Šesta će vas iznenaditi!

7. Eva Longorija

"Nisam počela da uživam u seksu dok nisam počela da masturbiram. Pre toga, uopšte nisam bila seksualna osoba. Kupila sam prvi vibrator pre tri godine, sad mi je žao što ga nisam otkrila ranije. Sad ih poklanjam svim svojim prijateljicama. Najbolji poklon koji im mogu dati je orgazam", izjavila je Eva Longorija 2005. godine u magazinu Self.

Goli bikini, telo za poželeti: Eva Longorija zapalila Instagram! (FOTO)

8. Kim Kardašijan

"Seksali smo se petsto puta dnevno", otkrila je Kim Kardašijan u svom rijaliti šou "Keeping Up With The Kardashians" i tako objasnila kako je začela svog sinčića Sejnta Vesta.

Golih grudi šetala bez blama: Starleta ovoga puta stvarno preterala! (FOTO)

9. Megan Foks

Tokom snimanja popularnog filmskog serijala o Transformersima, glumica Megan Foks pohvalila se svojom zainteresovanošću za seks, tačnije izjavila je: "Imam libido 15-godišnjeg dečaka. Moja polna želja je tako jaka. Radije bih se seksala s mužem, nego išla napolje. On nema ništa protiv toga."

Zašto nemate želju za seksom: 4 glavna uzroka!

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on May 12, 2016 at 9:24am PDT

10. Krisi Tajgen

"Išli smo u posetu mojim roditeljima na Tajland, pa smo se vozili u prvom razredu komercijalnog aviona. Bili smo ispod pokrivača. Mislim da bi trebalo da dobijemo neki trofej za to što smo izveli", otkrila je Krisi Tajgen o seksu na 30.000 metara iznad tla.

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 17, 2016 at 12:37am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs