Lečenje

Mihael Šumaher napustio bolnicu: Oporavak se nastavlja!

Bivši šampion Formule 1 je napustio bolnicu u kojoj je smešten još od decembra prošle godine kada je doživeo nesreću na skijanju
Celebrities
14:06h Autor:
Mihael Šumaher napustio bolnicu: Oporavak se nastavlja!
Foto: Fonet

Bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher izašao je iz kome i napustio je francusku bolnicu u Grenoblu, u kojoj se lečio od decembra kada je doživeo nesreću na skijanju, javila je danas agencija AP pozivajući se na izjavu njegovog menadžera.

Menadžer Sabin Kem je rekla da je Šumaher napustio bolnicu kako bi nastavio rehabilitaciju, ali nije davala više detalja o njegovom zdravstvenom stanju.

AP je preneo da je kancelarija Šumaherovog menadžera odbila da pruži detaljnije obrazloženje. Šumaher se sada nalazi u Univerzitetskoj bolnici u Lozani u Švajcarskoj, rekla je portparol te bolnice Darsi Krsiten bez više detalja. Bivši šampion Formule 1 sa svojom ženom i dvoje dece živi u Švajcarskoj.

Povrede opasne po život pretrepao je u decembru u Meribelu u francuskim Alpima kada je tokom skijanja pao i udario glavom u kamen. Lekari u Grenoblu su ga po prijemu u bolnicu stavili u komu kako bi ga odmorili i smanjili otok, a potom su ga operisali radi uklanjanja krvnih ugrušaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs