Neverovatna sreća

Poginula bih da nemam ovoliko velike grudi: Kako je Sara preživela udes! (VIDEO)

Lekari su mi rekli da bih verovatno umrla da nemam toliko velike grudi, a u vozilu hitne pomoći su mi objasnili da moram da budem vrlo zahvalna na svom ličnom erbegu, ispričala je Sara
Medicina
21:08h Autor:
Poginula bih da nemam ovoliko velike grudi: Kako je Sara preživela udes! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Fiona537

Kada je sa dvoje maloletne dece i sa partnerkom Mari krenula na krštenje porodičnih prijatelja, Sara Foster (28) nije mogla ni da sanja da će joj život spasiti njene ogromne grudi veličine 38JJ. Usred napornog puta Sara je zaustavila automobil pored puta kako bi se odmorila i zapalila cigaretu.

Prava lutka za seks: Prsata plavuša opsednuta plastičnim operacijama! (VIDEO)

Sara je bila na telefonskoj vezi sa svojom majkom kada je vozač Mini Kupera izgubio kontrolu nad vozilom, udario u centralnu barijeru i odbio se u njenom smeru. Sara je završila u šoferfajbni koju je razbila i preko automobila završila na asfaltu s licem prema dole, piše Daily Mail.

"Moje grudi udarile su u šoferšajbnu toliko snažno da su je razbile. Spasile su mi život", priča Sara i nastavlja: "Izgubila sam svest. Mari je izašla iz našeg automobila i odvukla me s puta. Deca su bila u panici", prisetila se.

Tragedija: Najbolje drugarice (19) rođene istog dana poginule zajedno u saobraćajnoj nesreći

Jedino čega se seća je prizor otvaranja erbegova u Mini Kuperu, trenutni bol i kako se "poput balona" odbila od automobila. Kada se na licu mesta pojavila hitna pomoć, bili su zapanjeni Sarinim povredama. Naime, ona je imala tek nekoliko ogrebotina, masnica i povredila je ligamente u jednom kolenu. Istog dana otpuštena je iz bolnice na kućnu negu.

Ogromnim grudima razbija konzerve i lubenice: Nećete verovati svojim očima! (FOTO, VIDEO)

"Lekari su mi rekli da bih verovatno umrla da nemam toliko velike grudi, a u vozilu hitne pomoći su mi objasnili da moram da budem vrlo zahvalna na svom ličnom erbegu", ispričala je Sara koja već nekoliko godina razmišlja o hirurškom smanjivanju grudi zbog konstantnih bolova u vratu i leđima. Sada joj je drago što to nije učinila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs