Priznali šta misle

Muškarci o analnom seksu i pozama: Žene razočarane!

Mislim da nijednom muškarcu misionarska poza više ne predstavlja nikakvu zabavu, rekao je Čarli (26)
Škola sexa
01:50h Autor:
Muškarci o analnom seksu i pozama: Žene razočarane!
Foto: Shutterstock

Iste seks poze, različi stavovi.

U suštini, puno je stvari koje muškarci i žene doživljavaju sa različitim entuzijazmom. Isto je i kada je seks u pitanju. I kada se slože oko iste stvari, razlozi su često potpuno drugačiji, piše Your Tango.

U nastavku saznajte šta muškarci, a šta žene misle o određenim seks pozama.

1. Misionarska poza

On: "To je tako suvoparno. Nema nikakvog uzbuđenja. Kao da smo se dogovorili da uradimo najdosadniju stvar večeras. Mislim da nijednom muškarcu misionarska poza više ne predstavlja nikakvu zabavu", rekao je Čarli (26).

Ona: "Ko još ne voli misionarsku pozu! Možeš da ga zgrabiš za zadnjicu, imaš celo njegovo telo, pri tom se dobro zabaviš i stiskaš Kegelove mišiće dok je u tebi, kako bi mu užitak bio veći. Ja sam fan!", priznala je Džen (37).

Vagina i neprijatan miris: Zbog čega nastaje i kako ga se rešiti?

2. Dogi stajl (od pozadi)

On: "Moja omiljena poza! To je vrsta seksa kojeg se ljudi u braku rado sećaju. To je ona poza posle koje jedno drugom "bacimo pet" - misija uspešno završena!", kaže Stiven (26).

Ona: "Poza sa pet zvezdica! Ljudsko telo je savršeno stvoreno za ovu vrstu seksa. Posebno je dobra za seks na brzaka, i to na polu javnim mestima. Dozvoljava i malo pljeskanja po guzi i cimanja za kosu (što ne može da boli, ukoliko to ne želite)", rekla je Ešli (25).

3. Žena odozgo

On: "Ova poza je super jer mi daje prostora da se odmorim. Ali i to može biti teže, ako je ona profesionalac", rekao je Tomi (25) kroz osmeh.

Ona: "Kao devojka koja voli kontrolu, ova poza je za mene idealna. Sve je u mojim rukama - brzina, dubina i ugao penetracije. Uvek mogu da se postaram za sebe - svršim bez izuzetka", priznala je Helena (27).

Kad mu žena uskrati: Tri stvari za kojima svaki muškarac pati!

4. Kašika

On: "Kašika je idealna poza za jutro. Lep, lagan i opuštajući način da započnete dan", rekao je Kolin (26).

Ona: "Ova poza je idealna za multitasking, jer možete istovremeno da spavate", kkaže Viki (35).

5. Analni seks

On: "Bio dole. Probao. Nije mi se svidelo. Ima nešto čudno u tome. Ja u ženskoj guzi. Priznajem da sam bio opsednut analnim seksom dok ga nisam probao, sada bih radije probao bilo koju drugu pozu koja njoj više odgovara", priznao je Kajli (34).

Ona: "Ne. Nisam to probala i nikada neću. S razlogom imam vaginu i ona je predviđena za seks", rekla je Dženi (26).

Kako zaista izgleda analni seks: 8 žena otkrilo svoja iskustva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs