Vredi probati

Ako želite sina, ovo su seks poze za vas: Tajna je u dubokoj penetraciji!

Iako nema naučnih dokaza da određeni položaji u seksu mogu dovesti do začeća muškog deteta, pojedini parovi iz iskustva tvrde da postoji neka veza između vrste seksa i pola bebe
Škola sexa
20:40h Autor:
Ako želite sina, ovo su seks poze za vas: Tajna je u dubokoj penetraciji!
Foto: Shutterstock

Neki parovi bi jednostavno voleli da dobiju dečaka. Iako ne postoje naučni dokazi koji bi poduprli ovu činjenicu, pojedini parovi tvrde da određene poze u seksu povećavaju šanse za pravljenje muškog deteta.

1. Dogi stajl (Od pozadi)

Ova popularna poza može da se izvede na više načina. Bez obzira da li će žena klečati na kolenima ili ležati na stomaku blago podignutih kukova, veruje se da što dublja penetracija može da poveća šanse za začeće dečaka. Tokom duboke penetracije, ejakulacija je najbliža grliću materice, što povećava šansu da muška sperma dopre do jajnih ćelija i oplodi ih, prenosi essentialbaby.com.au.

OVDE saznajte koje su tri poze stvorene za stimulaciju G-tačke!

2. U stojećem položaju

Kada su parovi tokom seksa zagrljeni i pripijeni jedno uz drugo u stojećem položaju, muškarac postiže dublju penetraciju, te je na taj način ejakulacija bliža grliću materice. Ova poza nije za svakoga jer zahteva veću snagu i izdržljivost.

OVDE pročitajte 15 ispovesti žena o najboljem seksu ikada!

3. Noge preko ramena

U suštini, one poze u seksu koje omogućavaju dublju penetraciju, povećavaju šanse za začeće dečaka. Tako je dovoljno da muškarac izdigne ženi kukove prilikom misionarske poze ili postavi jastuk ispod nje. Takođe, savetuje se da partnerka prebaci noge preko ramena muškarca. Dublja penetracija stimuliše G-tačku kod žene i omogućava joj jači orgazam.

OVDE saznajte sve što niste znali o spermi - zadržava se u telu i 48 sati nakon seksa.

Osim poza, i tajming je bitan - poželjno je da nemate seks tri do četiri dana pre ovulaciju, već da sačekate taj dan.

Uz to, trebalo bi povesti računa i o hrani. Preporučuje da žene unose što više banana, svežeg voća i povrća, ribe i celovitih žitarica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs