Zvezde otkrivaju

Sebični, lenji, nezasiti: Ovi horoskopski znakovi važe za najgore ljubavnike!

Nekim ljudima dobre veštine u krevetu i umeće zavođenja nisu zapisani u zvezdama

Ljubav i zavođenje
21:24h Autor:
Sebični, lenji, nezasiti: Ovi horoskopski znakovi važe za najgore ljubavnike!
Foto: Shutterstock

Bilo zbog neobičnog mirisa, sebičnosti ili lenjosti, sledeći znakovi važe za najlošije ljubavnike na koje ćete naleteti.

Lav

Iako nije posebno loš u krevetu, osoba rođena u znaku Lava opsednuta je sobom i ponekada je potrebno podsetiti je da je s njom u krevetu još jedna osoba.

Bik

Bikovi su seksualno nezasiti. Ponekada znaju da budu vrlo naporni, a često im nije bitna tehnika seksa, jer je njihov cilj samo da oni dođu do vrhunca.

5 sigurnih znakova: Evo kako da znate da imate posla sa nezrelim muškarcem!

foto: Profimedia

Ovan

Osoba rođena u znaku Ovna ponekad može da postane i nasilna ako nije seksualno zadovoljena. Ne mari previše za zadovoljstvo druge osobe i poprilično je lenja.

Strelac

Strelčevi će vas na početku iznenaditi svojim perverznim umom zbog kog ćete biti sigurni da su dobri u krevetu. Međutim, njima žive osobe nisu ni približno zanimljive kao seksualna pomagala pa bi vrlo verovatno mogli da zaborave na vas usred samog seksualnog čina.

Ribe

Ribe često žive hipijevskim načinom života. Njihova lenjost najčešće se očituje u lošoj higijeni pa bi se mogli zaprepastiti kada dođe do svlačenja odeće.

Potpuno ste različiti, a privlačite se kao magnet: Strelac ne može da odoli Blizancu, a Bik...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs