dobro otvorite oči

5 sigurnih znakova: Evo kako da znate da imate posla sa nezrelim muškarcem!

Većina žena želi pored sebe da ima snažnog i jakog muškarca, a ne nezrelog Petra Pana

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Izrazi kao što su “ko nosi pantalone u porodici” pojavljuju se kada se razmišlja o prastarom stereotipu da muškarci treba da imaju kontrolu nad svojim domaćinstvom (i suprugom).

 

Ova potreba za dominacijom povremeno dolazi u pitanje, posebno kada nezreo muškarac ne može da se može pomiri sa svojim osećanjima (i nesigurnošću) nakon što se snažna žena pojavi u njegovom životu, piše "Expanded Consciousness".

 

Nezreli muškarci se često osećaju zastrašeno od moćnih žena iz pet razloga:

 

Snažnu ženu nije strah pozvati ga na odgovornost zbog njegovih gluposti.

One daju muškarcu do znanja da one nisu sa njim samo zbog njegovog ega. Ona smatra da on treba biti odgovoran, izaziva ga kad čini greške ili kad tvrdi kako je on uvek u pravu. Snažne žene su pametne i sposobne, što je u sukobu s nezrelošću.

 

Tek nakon četrdesete ljubav postaje bolja: Više volimo, manje biramo i zakeramo!

foto: Shutterstock

 

On oseća pritisak zbog uspeha koji se očekuje od njega

 

Snažne žene podržavaju svoje partnere, ali oni ih žele i motivisati kako bi bili najbolji što mogu biti. Nezreli muškarci često tu podršku i očekivanja ambicije gledaju sa strahom. Boje se da je ona očekivala više i da neće moći da se nosi s tim. Takođe, nezreli muškarci ne podnose konstruktivnu kritiku.

 

On se boji vezivanja

 

Nezreli muškarci nemaju pojma šta žele od života. Snažne žene tačno znaju šta žele od života. Ako snažnažena želi biti s muškarcem, to je zato što je ona odlučila da je on ono što ona traži. Ona se ne boji vezivanja. Vezivanje je zastrašujuće nezrelim muškarcima. Ozbiljnost nije njihova snaga.

 

Ona će uvek reći ono što misli

 

Snažnim ženama nije problem da se suoče sa osobom zbog nečega što je rekla ili učinila. Ako ste učinili nešto što joj ne odgovara, ona će vam to reći. To može biti vrlo zastrašujuće nezrelim muškarcima, jer oni nisu navikli da je žena toliko direktna.

 

Snažnu ženu je teško impresionirati

 

Nezreli muškarci obično nisu oni koji ulažu 100 postotni trud u odnos, što je problematično zbog toga što jake žene očekuju jednako snažnog partnera. Ona živi strasno svaki dan i potreban joj je partner koji će pokazati vlastitu strast u odnosu kako bi znala da je pronašla partnera koji je zaslužuje.

 

On ipak nije vaš princ iz bajke: 6 dokaza da vašoj vezi ni ljubav ne pomaže!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...