Zajedno su već 20 godina

Istina o upoznavanju najpoznatijeg para na svetu: Donald Tramp je imao lukav plan! (FOTO)

Melanija je otkrila da je do tada čula dosta tračeva o ovom budućem predsedniku pre nego što ga je upoznala

Ljubav i zavođenje
Autor:
Istina o upoznavanju najpoznatijeg para na svetu: Donald Tramp je imao lukav plan! (FOTO)
Foto: Reuters / Kevin Lamargue

Melanija Tramp je u braku sa predsednikom SAD-a već 13 godina. Pre nego što su se odlučili da stanu na ludi kamen, zabavljali su se 7 godina.

Melanija i njen 24 godine stariji suprug Donald Tramp trenutno su jedni od najpoznatijih parova na svetu. Njih dvoje su, dakle, već 20 godina zajedno.

Te 1998. godine, kada su se upoznali, Donald je odmah primetio manekenku. Tražio je da se upozna sa njom, te ju je "jurio" celo veče, pokušavajući da dobije njen broj. Međutim, njihov put romanse nije tekao glatko jer je Melanija to veče optužila budućeg supruga da se služi lukavstvom.

Skandal trese Belu kuću, bivša radnica tvrdi: Ovako Melanija namešta Trampu poniženja pred nacijom?! (FOTO)

foto: Reuters / Joshua Roberts

U intervjuu za magazin "People" par je otkrio pojedinosti o toj proslavi i njihovom upoznavanju. Govoreći otvoreno o svojoj supruzi, Donald je priznao:

"Video sam Melaniju i pitao ko je to. Ona je bila veoma uspešna manekenka. Bila je neverovatna. Pokušao sam da dobijem njen broj, ali ona nije htela da mi ga da".

Melanija je otkrila da je do tada čula dosta tračeva o ovom budućem predsedniku pre nego što ga je upoznala.

"Čula sam da je ženskaroš, tako da sam mu rekla da ja nisam jedna od tih dama", rekla je Melanija.

Melanija Tramp okrenula leđa svom suprugu: Prva dama Amerike šokirala javnost! (FOTO)

foto: Profimedia

Ispostavilo se da je Donald bio te večeri na dejtu sa drugom ženom, ali je napravio lukav plan kako bi se "otresao" te druge dame kako bi mogao da popriča sa Melanijom. O tome kako je saznala to, Melanija je rekla:

"Rekao je kasnije da je poslao svoju pratilju do kupatila kako bi mogao da dobije moj broj. Ja sam tada pomislila kako je to veoma lukav plan!"

Prva dama je odbila da Donaldu da broj, tražeći ona njemu broj, kako bi ona sama odlučila hoće li ga pozvati ili ne. Priznala je da joj je Donald to veče dao sve svoje brojeve, želeći da mu se što pre javi.

Jeste ga na kraju pozvala.

Nekoliko nedelja kasnije počeli su da se zabavljaju, da bi 2005. godine stupili u bračnu zajednicu. Godinu dana kasnije dobili su sina, Barona. Melaniji je to bio prvo dete, a Donaldu peto.

Melanija duboko dirnuta strašnom sudbinom dece: Očitala bukvicu svim neodgovornim majkama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs