Pogledajte

Ivanka Tramp zasenila Melaniju: Ovo je najbolje što je do sada obukla! (FOTO)

Moćno, efektno i ultraglamurozno

Star look
15:53h Autor:
Ivanka Tramp zasenila Melaniju: Ovo je najbolje što je do sada obukla! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre nekoliko dana predsednik Amerike Donald Tramp i njegova porodica priredili su u Beloj kući prijem povodom Hanuke, a najviše pažnje privukla je "prva ćerka Amerike" Ivanka Tramp, piše Glossy.

Iako je njena maćeha Melanija izgledala očaravajuće u maloj crnoj haljini, najbolje odevena dama u prostoriji ipak je bila Ivanka.

Životna priča prve ćerke Amerike: Žena u koju se kune Donald Tramp! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovo je bio veoma važan dan za ćerku američkog predsednika, budući da je pre nekoliko godina - pre udaje za Džareda Kušnera - prešla u judaizam. Njena porodica priredila je prijem u čast ovom velikom jevrejskom prazniku, a Ivanka je dala sve od sebe da izgleda najbolje moguće.

foto: EPA / Olivier Douliery

To joj je i pošlo za rukom, budući da modni portali već danima hvale ćerku Donalda Trampa zbog izvanrednog stila. Ivanka je za ovu priliku ponela izuzetno skupocenu odevnu kombinaciju, s potpisom jednog od najcenjenih dizajnera današnjice.

Trampova je, naime, ponela kardigan crne boje koji je uparila s midi suknjom. Oba ova komada protkana su svetlucavim ukrasima i oba s potpisom Aleksandera Mekvina, a zajedno koštaju nešto manje od tri hiljade američkih dolara.

Obucite se u skladu sa svojim godinama: 5 stvari zbog kojih izgledate smešno, nezrelo i zastarelo!

1 / 5 Foto: EPA / Olivier Douliery

Efektan kaiš koji je Ivanka ponela takođe je delo kuće Aleksander Mekvin, na suptilan način je naglasio struk američke prve ćerke i za njega je trebalo izdvojiti 765 dolara.

Kada je reč o cipelama, Trampova se opredelila za klasične salonke crne boje, ukrašene zlatnim detaljima, a kombinovala ih je sa crnom klač torbicom.

Moćno, efektno i ultraglamurozno!

10 modnih lekcija u izvedbi Megan Markl: Klasični komadi i neutralni tonovi! (FOTO)

foto: EPA / Olivier Douliery
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs