Družila se sa mališanima

Melanija duboko dirnuta strašnom sudbinom dece: Očitala bukvicu svim neodgovornim majkama! (FOTO)

Elegantna Slovenka je posetila decu koju su rodile majke koje pate od bolesti zavisnosti

Star look
11:08h Autor:
Foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp posetila je dečiju bolnicu u Nešvilu u okviru svoje inicijative "Be best" tokom kojoj će se njen rad fokusirati na pomoć i podršku deci. Ovaj put elegantna Slovenka je posetila decu koju su rodile majke koje pate od bolesti zavisnosti.

 

Tokom posete Melanija se družila i igrala sa decom, pričala sa njima i delila im komplimente kako bi se deca osećala prijatnije u prisustvu medija.

 

Melanija Tramp elegantna u koži: Prva dama konačno otkrila čime će se baviti do kraja mandata! (FOTO)

foto: Profimedia

Za svoju prvu humanitarnu posetu prva dama je odabrala sivo belu haljinu srednje dužine koju je kombinovala sa belim širokim pojasom. I ovaj put neizostvan detalj su bile klasične salonke u beloj boji, a kosu je pustila da ležerno pada.

 

Melanija Tramp ima figuru kao manekenka: Prva dama Amerike u uskoj haljini sa šlicem! (FOTO)

foto: Profimedia

Tokom posete, Melanija je provela neko vreme nasamo sa jednom porodicom i razgovarala sa majkom koja je nedavno rodila dete, a tokom trudnoće je koristila zabranjene supstance. Melanija je tražila da drži bebu i sa njenom majkom razgovarala o odgovornosti koju dete nosi, kao i koliko je važno da se trudi da vodi računa o svom zdravlju. Tokom ove posete medijima nije bio dozvoljen pristup.

 

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...