Nema ljubomore

Ovo je jedan od najuspešnijih holivudskih brakova: Vezu započeli prvog dana fakulteta, 25 godina kasnije vole se više nego na početku! (FOTO)

Nakon deset godina veze Maks je zaprosio Elizabet i u potpunosti je iznenadio. Sudbonosno da izgovorili su 5. jula 2003. godine na Beverli Hilsu pred 180 najbližih članova porodice i gostiju

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ovo je jedan od najuspešnijih holivudskih brakova: Vezu započeli prvog dana fakulteta, 25 godina kasnije vole se više nego na početku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako su se upoznali prvog dana fakulteta kad su imali svega 18. i 19. godina, Elizabet Benks i Maks Hendelman su u srećnoj vezi već gotovo četvrtinu veka.

Ne samo da time prkose statistici o uspešnosti veza koje započinju u tinejdžerskoj dobi, već i holivudskim stereotipima prema kojima brakovi između poznatih osoba retko kad potraju duže od par godina. "Nikad nisam upoznala nikog ko je bolji od mog muža", sa smeškom na licu priznala je američka glumica voditelju tok šoua Konanu O'Brajanu nakon što je otkrila da se udala za drugog muškarca s kojim je bila u romantičnoj vezi. Tokom cele srednje škole zabavljala se sa istim dečkom, ali je on zaboravljen nakon što je prvog dana studentske godine na prestižnom Univerzitetu Pensilvanija upoznala plavookog Maksa.

Voleli su se jako i svađali su se jako: Tragičan kraj jedne od najvećih ljubavnih priča 20. veka! (FOTO)

foto: Profimedia

"Napolju je bilo 40 stepeni Celzijusa u hladu, a student druge godine šetao je po kampusu u prsluku ispod kog nije nosio majicu. Izgledao je isto kao Džejson Pristli u seriji Beverli Hils 90210. Bio je prelep", priznala je glumica, i otkrila da nije mogla da veruje da je upravo on zove na sastanak. "Nisam upoznala svog muža i mislila ovo je čovek za kog ću se udati", otkrila je Elizabet Benks za magazin People, pojasnivši da se na početku fokusirala isključivo na njegove fizičke atribute. "U prvim godinama naše veze oboje smo znali da imamo simpatije prema drugim ljudima, ali smo ostali zajedno. Oduvek smo sanjali o zajedničkom životu. Zajedno radimo na vezi svaki dan, imamo veliko poštovanje jedan prema drugome i na svim nivoima. Imamo ljubav. Osećamo požudu. Prelepo je."

Nakon deset godina veze Maks je zaprosio Elizabet i u potpunosti je iznenadio. Sudbonosno da izgovorili su 5. jula 2003. godine na Beverli Hilsu pred 180 najbližih članova porodice i gostiju, a potom organizovali zabavu u hotelu W u Vestvudu koja je trajao do ranih jutarnjih sati.

Najluđa ljubavna priča u Holivudu: Glumica sa partnerom i dečkom pod istim krovom! (FOTO)

foto: Profimedia

Prvog sinčića Feliksa dobili su 2011, a godinu dana kasnije porodici se pridružio i Magnus Majkl. Elizabet je u međuvremenu postala poznata holivudska glumica, pa je snimila na desetine romantičnih scena sa zgodnim glumcima. No to nije poljulalo brak s uspešnim producentom Maksom. Naprotiv, par je priznao da u njihovoj vezi nema ljubomore, niti optuživanja. Oboje znaju da rade u industriji u kojoj je koketiranje s osobama suprutnog (i istog pola) sastavni deo posla. Možda je i to jedan od razloga za uspeh njihove zajedničke produkcijske kuće Bauston Prodakšn koja je zaslužna za snimanje trilogije "Na putu do zvezda" (eng. Pitch Perfect).

Za njih je brak svetinja: Poznati kojima su ljubav i partner važniji od svega! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs