Kaže da su svi prijatelji

Najluđa ljubavna priča u Holivudu: Glumica sa partnerom i dečkom pod istim krovom! (FOTO)

Tilda je uvek insistirala da to nije ništa nekonvencionalno 

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Glumica Tilda Svinton (57) poznata po svom nekonvencionalnom životu i upečatljivom androgenom stilu odavno ne brine šta misle drugi. Većinu vremena živi u gradu Nairnu na severu Škotske, a kad joj se dogodila ljubav s 18 godina mlađim novozelandskim slikarom Sandrom Kopom svoj život je u potpunosti izmenila i to je bez prevelike drame saopštila svom nevenčanom suprugu, umetniku Džonu Bajrneu s kojim ima dvoje blizanaca, Havijera i Honor.

 

Niko im nije ni predviđao svetlu budućnost jer je ona starija 10 godina: Dobili sina, pa raskinuli! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna glumica i njen dečko Sandro upoznali su se 2004. na setu filma ‘Hronike iz Narnije: Lav, veštica i ormar’, a par je izazivao čuđenje jer su nekoliko godina živeli pod istim krovom s njenim bivšim partnerom kako bi on mogao da učestvovuje u odgoju njihovih blizanaca Havijera i Honor koji sada imaju dvadeset godina.


Tilda je uvek insistirala da to nije ništa nekonvencionalno te da ih Džon, uprkos tome što se odselio, redovno posećuje.

 

Njihov brak je jedan od najstabilnijih u Holivudu: Nikol Kidman otkrila šta nikad ne radi sa mužem! (FOTO)

foto: Profimedia

– Sve je to poprilično dosadno. Otac moje dece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u srećnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora da bude komplikovan. Moraš da imaš saosećanja i ne kriviš sebe kada se stvari zakomplikuju – izjavila je glumica u intervjuu.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...