Najzanimljivije bračne svađe

10 urnebesnih ljubavnih svađa: Posvađali smo se zbog piletine, ananasa, društvene igre! Smejaćete se do suza!

Smejaćete se do suza

Ljubav i zavođenje
Autor:
10 urnebesnih ljubavnih svađa: Posvađali smo se zbog piletine, ananasa, društvene igre! Smejaćete se do suza!
Foto: Profimedia

Zajednički život ne bi bio tako zabavan da nema urnebesnih svađa oko trivijalnih stvari. Jeste da se vi u tom trenutku potresete i nervirate ali kada prođe i osvrnete se nazad, smejaćete se do suza.

Žene okupljene na stranici Mumsnet iskusile su takve svađe, a svoje iskustvo su odlučile da podele i sa ostalima.

Izdvojili smo 10 najzanimljivijih koje će vas sigurno nasmejati:

1. Za najgoru svađu u naših 15 godina zajedničkog života kriv je ananas.

Smatram da se ananasu prvo odreže vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se nareže na kolute. On se do dana današnjeg kune da se ananas reže ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i reže na kolute zajedno sa korom. Tako se poslužuje i svako sam odstranjuje koru sa svog parčeta. Čitavo veče nismo pričali zbog ovoga. Danas kupujem narezani ananas u konzervi.

2. Igrali smo Monopol!

Muž me optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima.

3. Momačko veče.

Skoro da smo raskinuli kada sam išla po njega sa njegove momačke večeri. Sela sam u njegov auto i htela sam da uključim navigaciju tokom vožnje jer je on bio mnogo pijan, ali on je to doživeo kao da nemam poverenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sledećeg jutra nije sećao.

Brak joj se pretvorio u najgoru noćnu moru: Razveli su se a onda je saznala šokantnu istinu!

foto: Profimedia

4. Pleh za kolače.

Najveću i najtrivijalniju svađu imali smo zbog pleha za kolače. To mi je bio najbolji pleh, a on ga je strugao nožem. Proveo je noć u drugoj sobi.

5. Komadić tosta.

Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve se završilo tako što je on uzeo stari teški televizor i na rukama ga nosio nazad svojoj mami.

6. Kućni ljubimac.

Proveli smo pola sata svađajući se oko toga da li smo nekad imali kućnog ljubimca, a jesmo. Muž je prihvatio moju stranu priče tek kada sam mu predložila da ode u dvorište i iskopa njegove ostatke, kako bih mu dokazala da sam u pravu.

7. Rotiranje nameštaja.

Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stepeni, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 stepeni i moramo nastaviti dalje. Usledila je ogromna svađa i vikanje. Kada sam mu objasnila da na mestu gde je pre stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izjurio iz sobe. Sada imamo decu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

7 svađa koje žene uvek dobijaju: Muškarci ostaju bez teksta!

foto: Profimedia

8. Badem.

Imali smo spektakularnu svađu pred Božić zbog badema u kolačima. Kulminiralo je kada je muž krišku hleba bacio prema vratima, a ona se odbila i pogodila me u glavu. Uzvratila sam mu pretnjom o razvodu braka.

9. Piletina.

Danima nismo pričali zbog piletine. Kada sam sekla piletinu za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala prsa, a njemu dala ostatke. Bila sam mnogo ljuta zbog toga.

10. Začin.

Posvađali smo se zbog bočice za začin. On je uvek tražio najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mlevenu papriku želim jer jedino taj proizvođač ima bočice koje stanu u naš stalak za začine. Naravno da se vratio kući sa jeftinijom paprikom. Još uvek se naljutim kada se toga setim, a on i dalje misli da je on bio u pravu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs