Mnoge joj zavide

Pored žene Srpkinje shvatio šta znači porodica: Fatalna ljubav slavnog holivudskog glumca! (FOTO)

Dok nije upoznao četiri godine stariju bivšu manekenku i ličnu asistentkinju Vinone Rajder, glumac Kristijan Bejl bio je uveren da se nikada neće oženiti. Ipak, Sandra Blažić, devojka srpskih korena, dala mu je veru u ljubav, a zbog nje se posvađao i u potpunosti prekinuo sve kontakte s majkom Dženi i sestrom Šeron

Ljubav i zavođenje
Autor:
Pored žene Srpkinje shvatio šta znači porodica: Fatalna ljubav slavnog holivudskog glumca! (FOTO)
Foto: Profimedia

Priča o njihovom upoznavanju itekako je zanimljiva. Sandra Blažić je bivša manekenka srpskih korena, čija je porodica krajem 60-ih godina prošlog veka iz tadašnje Jugoslavije, tačnije Beograda, emigrirala u Ameriku. Slobodan Blažić i Nadežda Topalski su u Čikagu 1970. godine dobili ćerku Sandru, pravog imena Srboslava, koja je u Americi diplomirala menadžment.

Za razliku od nje, koja je rođena u Americi, Kristijan Bejl je tek naknadno stigao u "obećanu zemlju". Glumac je rođen u Velsu, gde je proveo detinjstvo s roditeljima Dejvidom i Dženi i sestrama Šeron i Luiz. Gluma ga je očarala još od najranijih dana, 1982. godine je snimio svoju prvu reklamu - za jedan omekšivač - a potom se pojavio i u reklami za pahuljice. Prvi put se na binu popeo 1984. godine, kada je glumio u predstavi s Rouenom Atkinsonom.

foto: Profimedia

Roditelji su mu se razveli 1991. godine, a cela ta porodična priča je ostavila dubok trag na njemu. Naime, njegova majka Dženi je želela da on prvo završi fakultet, ali njegov otac je imao druge planove - on je želeo da Kristijan ostvari holivudsku karijeru, bez obzira na cenu. Zato je nakon razvoda Dejvid Bejl poveo sina u Los Anđeles, a bivšu suprugu i dve ćerke ostavio u Velsu.

Budući da mu je otac bio popriličan manipulator, od svoje majke i sestara u potpunosti se otuđio.

"Dejvid je u svemu kontrolisao Kristijana, a to je išlo toliko daleko da je prisluškivao njegove razgovore s majkom. Ako bi mu ona savetovala da završi fakultet, on bi krenuo da mu govori: "Vidiš kako tvoja majka ne veruje u tebe". Ona se zaista trudila da ga zaštiti od svega, ali u tome nije uspela", otkrio je bivši lični asistent Kristijana Bejla, Harison Čeng.

Najlepša ljubavna priča sa najtragičnijim krajem: Slavni glumac nikada nije preboleo suprugu! (FOTO)

Koliko ga je udaljio od porodice govore i podaci da bi, kada bi mu majka i baka doletele u posetu u Los Anđeles, Bejl uvek izbegavao viđanja s njima, govoreći kako je prezaposlen. Situacija nije postala ništa bolja ni kada je njegov otac preminuo 2003. godine, nakon što je postalo jasno da je potrošio većinu sinovljevog novca.

Upravo ta porodična priča poljuljala mu je i veru u ljubav i brak, pa je Bejl svojevremeno izjavio: "Nikada nisam planirao da se oženim. Svi u mojoj porodici su bili razvedeni, zato nisam imao baš dobro mišljenje o braku."

Sve se promenilo kada je upoznao Sandru i to na pomalo neobičan način. Naime, dolaskom u Holivud njegova mentorka je postala glumica Vinona Rajder, koja mu je pomogla da dobije ulogu u filmu "Male žene" iz 1994. godine, u kojem je ona imala glavnu ulogu.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

U to vreme se govorilo da je Kristijan na sve načine pokušao da zavede Vinonu, ali ga je ona odbila. Utehu je pronašao u glumici Samanti Matis, ali uprkos svemu, s njom je ostao u odličnim odnosima. Krajem devedesetih na jednoj žurci, koju je organizovala Vinona Rajder, upoznao je njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić. Postali su nerazdvojni, a 2000. godine u Las Vegasu ih je venčao imitator Elvisa Prislija.

"Moja supruga je neverovatno jaka žena. Ona je neverovatno snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to uveliko zavisi i od uloge za koju se pripremam ili trenutno glumim, ali Sibi se to sviđa i misli da je to kul. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao: 'Jadna žena, zasigurno joj nije lako da se nosi sa svim time', a s druge strane možete da joj zavidite: 'Kakva srećnica, u isto vreme može da bude s toliko različitih muškaraca' ", izjavio je svojevremeno o svojoj supruzi s kojom je tokom 17-godišnjeg braka dobio ćerku Emelin i sina Džozefa.

foto: Profimedia

Ali nije sve bilo idilično. Zbog ljubavi prema supruzi do kraja je zaratio s majkom i sestrom Šeron, kažu najviše zbog svoje prgave naravi. U julu 2008. godine, uoči londonske premijere filma "Vitez tame", imao je veliki okršaj upravo s njih dve. Povod za svađu, kako se šuškalo, bilo je to što je njegova majka govorila ružno o njegovoj supruzi, a sve se dodatno pogoršalo kada je sestra Šeron tražila da joj pozajmi 100 hiljada funti.

Detalji iz Betmenovog života: Voli sarmu, gibanicu i šljivovicu!

foto: Profimedia

Porodična svađa se završila tako da je, urlajući, Kristijan Bejl fizički izgurao i izbacio iz svoje hotelske sobe majku i sestru, a one su ga prijavile policiji. Slavni glumac je zbog toga na nekoliko sati završio u pritvoru, iz kojeg je na kraju pušten.

"Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, je sve to u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio broj telefona da ne možemo da ga pozovemo. Da bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste. Ako želim das saznam šta se događa u njegovom životu, moram da čitam novinske članke", izjavila je njegova majka.

I Dženifer Aniston slavi naš Božić: Ove holivudske zvezde su pravoslavci!

foto: Profimedia

I dok sa svojom porodicom nema gotovo nikakve kontakte, za porodicu svoje supruge je izuzetno vezan. Kažu da je upravo uz nju i njene roditelje shvatio šta porodica zapravo znači. Tako insistira na tome da njegova deca nauče srpski jezik, a svakog Uskrsa zajedno odlaze u crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.

Bio je najveći zavodnik Holivuda: Srpski zet potpuno neprepoznatljiv! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs