Odlučio

Kristijan Bejl želi da njegova deca nauče srpski: Majka im peva uspavanke na maternjem jeziku!

Glumac iz velike ljubavi prema supruzi i njenoj porodici insistira da njegovi mezimci nauče barem osnove srpskog jezika
Celebrities
22:56h Autor:
Kristijan Bejl želi da njegova deca nauče srpski: Majka im peva uspavanke na maternjem jeziku!
Foto: Reuters

Četrdesetogodišnji glumac Kristijan Bejl i njegova supruga Srbislava, bivša asistentkinja Vinone Rajder i popularna holivudska šminkerka, roditelji su dvoje dece - devetogodišnje devojčice Emelin i dečaka rođenog u avgustu.

Kako Janko Tipsarević uči ćerkicu da vozi, pogledajte OVDE.

Bejl je veoma posvećen svojoj deci i supruzi, a nedavno se pojavila vest da, iz poštovanja i ljubavi prema Sibi, Kristijan želi da njihova deca nauče srpski jezik. On će na taj način ispuniti želju svom tastu Slobodanu, koji žarko želi da njegovi unuci razumeju jezik svojih predaka.

Pored toga što devetogodišnja Emelin trenutno uči maternji jezik svoje mame i deke, porodica Bejl-Blažić trenutno radi i na tome da najmlađi član porodice usvoji makar osnovna znanja o srpskom jeziku, zbog čega ovom jednomesečnom dečaku, čije ime još uvek nije otkriveno javnosti, mama peva upravo srpske uspavanke.

Koliko dobro Džon Travolta govori srpski, saznajte OVDE.

Kristijan, inače, retko govori o svom privatnom životu, ali kada se za to odluči uglavnom hvali svoju suprugu.

"Imam tešku narav i brzo planem, ali Sibi me vrati u red. Ona je jaka žena koju ne opterećuju gluposti koje čuje o nama. Stabilna je ličnost i zna da stvari postavi na svoje mesto" - rekao je "Betmen" nedavno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs