Obratite pažnju kako on hoda

Njegov hod otkriva šta oseća prema vama!

Brzina kojom muškarac hoda može da poruči koliko mu je stalo do vas, pa ako ubrza i ide kilometar ispred ne prateći vaš korak, vaša veza je na krivom putu
Ljubav i zavođenje
15:44h
Njegov hod otkriva šta oseća prema vama!
Foto: Shutterstock

Da li vas redvno zove i obasipa pažnjom, kako vas tretira u društvu prijatelja, koliko često želi seks - sve ovo mogu biti pokazatelji da li je vaš dragi iskreno zaljubljen u vas. Ali, još jedno merilo njegovih osećanja prema vama je i način na koji muškarac hoda.

Novo istraživanje o kojem piše Live Science, pokazalo je da će muškarac prilagoditi brzinu hoda ženi do koje mu je zasita stalo, što ne radi kada korača pored prijateljice.

U studiji su učestvovali heteroseksualni parovi, a svako je sam morao da hoda određenu deonicu kako bi mu se izmerio optimalan tempo. Prosek za muškarce je 1,5 metar u sekundi, a za žene 1,4 metar u sekundi.

Zatim su istu stazu prešli još nekoliko puta - sa svojim partnerom, sa prijateljem i sa prijateljicom. Svaki put ritam je bio drugačiji.

Kada hodaju dva muškarca, obojica hodaju brže od svog ubičajenog ritma. Kada žene hodaju zajedno, obe uspore. Kada su u pitanju parovi, muškarci uspore kako bi se prilagodili ritmu žene, bez obzira da li se drže za ruke ili ne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs