Tajni signali

Pročitajte ga u startu: Šta brada govori o muškarcu?

Brada i brkovi od tri dana odaju muškarca koji je inovativan i zanimljiv, oni koji imaju dugačke zaliske vole da eksperimentišu, dok su oni koji uvek imaju sveže obrijano lice proračunati
Ljubav i zavođenje
18:08h
Pročitajte ga u startu: Šta brada govori o muškarcu?
Foto: Shutterstock

Tajna poruka o njegovom karakteru leži u bradi i brkovima, a da toga mnogi muškarci nisi ni svesni. Zato ne skenirajte samo njegov način oblačenja i govor tela, već obratite posebno pažnju na to koji od sledećih stilova odgovara vašem dragom.

Gusto spojeni brkovi i brada

Spojeni brkovi i brada neretko asociraju na starijeg muškarca, ili onog mladog koji se ponaša dosta starije i zrelije za svoje godine. Osim toga, ovaj oblik brade često nose profesori, a i vrlo često je povezana sa religioznim aspektima. Spojeni brada i brkovi deluju malo staromodno, tako da je moguće da je vaš muškarac malo tradicionalnijih shvatanja. Ali, u poslednje vreme ovaj stil neguju i mlađi muškarci.

Kozja bradica

Ovaj stil označava muškarca koji je ostao negde u prošlosti. Kozja bradica bila je hit sredinom 90-ih. Ovaj oblik brade u to vreme je bio dokaz stila, a kasnije je slovio kao preterano doteran, jer se više cenio naizgled nemaran izgled. Oni tipovi koji i dalje vole ovu bradu nisu osobe preterano širokih vidika, i uglavnom gledaju kroz ključaonicu, čak i da im otvorite vrata.

Brada i brkovi od tri dana

Brada i brkovi, koji deluju pomalo nemarno i u stilu "nisam stigao da se obrijem" označavaju muškarca koji prati najnovije trendove. On je inovativan i zanimljiv. Ako samo bacite pogled na muške časopise, videćete barem tri reklame sa muškarcem sa ovim tipom brade. Ponekad jači pol ovaj look posebno dotera malo dužim brkovima ili zaliscima.

Dugački zalisci

Ovaj look obično forsiraju muškarci koji vole da se zabavljaju. U stilu Elvisa Prislija ovim razigranim stilom najčešće eksperimentišu mlađi muškarci, kojima je provod visoko na listi prioriteta.

Uske, uredne crte

Barda i brkovi uređeni u tanke, uske, vrlo uredne crte koje su međusobno spojene, uključujući i zaliske vole muškarci koji vape za pažnjom drugih. Ovaj muškaraca želi da pomakne granice, a i obožava kada neko primeti njegovu bradu pa ga pita nešto o njoj.

Brkovi iznad gornje usne

Brkove koji prekrivaju deo iznad gornje usne obično neguju muškarci koji su malo umišljeni. Brkovi su bili najopasniji stajling, a tokom 70-ih ovaj izgled je dobio seksi konotacije – tako je postojao različit oblik brkova koji su furali swinger, porno glumici, homoseksualci i biseksualci. Ali, brkovi su sada ponovno postali totalni must have. Muškarci koji sada imaju brkove su puni samopouzdanja i ovim stilom šalju poruku da sa njima nema šale.

Dugački brkovi

Ovo je look za muškarce koji su buntovnici u duši. Oni vole da probaju nove stvari i ničega se ne stide, zato im neće smetati ako ih neko zbog njihovog stajlinga pogleda popreko.

Uredno podšišana brada i brkovi

Ovo je tip muškarca, koji je veoma pedantan i obazriv u životu. Tradicionalan oblik spojenih brkova i brade deluje uredno i negovano.

Sveže obrijano lice

Ovaj muškarac je pravi šminker. U stilu glavnog lika iz serije "Med Men", ovaj sveži izgled glatko obrijene brade, bez i jedne dlačice na licu vrlo je čest odabir muškaraca nakon dvadesete kada ih prođe želja da svima pokažu kako i njima rastu brkovi i brada. Ovi tipovi su proračunati i sebe uvek stavljaju na prvo mesto.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs