Samo za žensku bujnu maštu

10 najseksepilnijih muških zanimanja

Vatrogasac koji će raspaliti žensku maštu ili pilot koji će dame uzdići do neba - muškarci koji se bave ovim profesijama imaju taj iks faktor, koji privlači lepši pol
Lifestyle
21:58h
10 najseksepilnijih muških zanimanja
Foto: Shutterstock

Erotske fantazije često su vezane za neka neobična mesta za vođenje ljubavi, ali i muške profesije na koje žene najviše padaju. Kako bi srca mnogih dama zaigrala izdvajamo 10 zanimanja, koja muškarce čine neodoljivim.

10. Fitness instruktor

Sati provedeni u teretani rezultiraju isklesanim telima, koje žene i te kako primećuju i vole da posmatraju sa osmehom na licu.

9. Kuvar

Osim što ljubav ide preko stomaka, a prava hrana može probuditi strast i požudu, ovakav muškarac odmaknuće vas od šporeta i omogućiti gotovu, pripremljenu romantičnu večeru iz snova.

8. Šoubiznis

Glumci i pevači česti su predmet maštanja žena svuda po sveta. Bilo da sanjate o nežnoj duši, nevaljalom dečku ili sirovom snagatoru u ovoj kategoriji ima prostora za svačiji ukus. A, mnogi kažu i kako su glumci većinom vrlo zanimljivi i inteligentni sagovornici.

7. Baštovan

Mladi baštovan čvrstog preplanulog tela i sirove muške snage san je svake žene. Jesu li za to odgovorni filmovi u kojima bogatašice žude za zgodnim mladićem koji održava njihov dom, poput "Očajnih domaćica" ili jednostavno sam prizor budi i uspaljuje maštu, ostavićemo vas da razmislite.

6. Advokat

Uz pravnike se vežu pojmovi uspeh, inteligencija i sigurnost koji u kombinaciji sa elegantnim odelom, urednom bradom i frizurom, ali i debljim novčanikom ovo zanimanje stavlja na čvrstu šestu poziciju.

5. Doktor

Uniforme su uvek bile plod ženske mašte i do danas je ostalo isto. Gospoda u belim kaputima simbolizuju kontrolu i moć, što je ponekad ženama dosta važnije od samog fizičkog izgleda.

4. Vatrogasac

Ovo zanimanje još od pamtiveka mami ženske uzdahe. Snažan, oznojen muškarac koji vas može zaštititi prizor je koji se ponekad ušunjaa u gotovo svaku žensku maštariju.

3. Policajac

Čuvari reda, posebno specijalne jedinice, odabir su žena koje uz autoritet vole da se osećaju sigurno i zaštićeno. Iako u 21. veku žene vole samostalnost, većina će se složiti kako je ponekad izuzetno prijatno kada znate da vas neko pazi i mazi.

2. Sport

Sportisti, njihovo mišičavo telo i moto u zdravom telu zdrav duh, mnogima su neodoljivi. A još kada je reč o fudbalerima i njihovom podebljem bankovnom računu, ali i činjenici da važe za najbolje ljubavnike među sportistima, maštarijama nema kraja.

1. Pilot

Ovo zanimanje na samom je vrhu još od prvih uzdizanja u nebeske visine, a dodatno ga je začinio i Tom Kruz (Tom Cruise) u filmu "Top Gun2. Bilo da je reč o klasičnom ili onom vojnom, maštarijama o moćnom pilotu u elegantnoj uniformi, koji sam savladava ogromnu letelicu nema kraja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs