Iskrena ispovest

Zabranjena strast u kancelariji: Zaveo me šef, a onda sam saznala bolnu istinu!

Da li mu je zaista stalo ili me samo iskorišćava, pita se ova devojka

Ljubav i zavođenje
19:37h Autor:
Zabranjena strast u kancelariji: Zaveo me šef, a onda sam saznala bolnu istinu!
Foto: Shutterstock

Kolumnistkinji "Sun"-a Didri Sanders, koja već godinama u svojoj rubrici "Draga Didre" odgovara na dileme čitalaca u vezi sa seksom, ovoga puta se javila devojka koja se upustila u seksualnu vezu sa svojim šefom i sada ne zna šta da radi.

"Otkako sam imam seks sa svojim šefom, otkrila sam stranu sebe za koju do sada nisam znala da postoji. Radimo to gde stignemo, uključujući i kancelariju kad svi ostali odu kući", napisala je 20-godišnjakinja koja je do sada imala samo jednog dečka i to kada je imala 16 godina.

"Ovaj posao sam dobila kada mi je prijatelj ukazao na slobodno mesto, jer je neko upravo bio dao otkaz. Zgrabila sam priliku jer mi je na prethodnom radnom mestu bilo dosadno. Što za ovaj posao nikako ne mogu da tvrdim.

Majka četvoro dece odlepila za mlađim muškarcem: Osećala sam se kao klinka, a onda - razočaranje!

foto: Profimedia

Odmah na prvu, moj šef je bio vrlo šarmantan i prijateljski raspoložen. Ima 32 godine. Sad kad gledam unazad, mogu reći da mi se nabacivao, ali u to vreme nisam to primećivala. Mislila sam da je samo ljubazan i da sam srećna što imam priliku da radim s tako simpatičnim tipom", napisala je devojka i opisala kako je njihova afera počela kada ju je šef zamolio da duže ostane na poslu da bi rešili zaostatke.

"Nakon sat vremena doneo je bocu vina "da nam pomogne u poslu". Kada smo završili s poslom, poljubio me "kako bismo proslavili", ali tu se nismo zaustavili. Imali smo seks na njegovom kancelarijskom stolu.

Tada nisam znala da ga kod kuće čeka trudna devojka. Za to mi je rekao prilikom jedne strastvene noći u obližnjem hotelu - zaključili smo da nam je kancelarija neudobna i počeli da se viđamo u hotelu kad god se ukazala prilika. Ostala sam šokirana i mislila da je to kraj. Neko vreme je uzeo slobodno da bi bio kod kuće sa svojom partnerkom i novorođenom bebom, ali isti tren kada se vratio rekao mi je koliko sam mu nedostajala i naš odnos postao je vreliji nego ikad.

foto: Profimedia

Znam da neće ostaviti svoju devojku, ali mislim da sam počela nešto da osećam prema njemu. Iako mu to nikad nisam rekla. Da li mu je zaista stalo ili me samo iskorišćava", upitala je Didre koja joj je odgovorila da se okane takve veze pre nego što je povredi.

"Iskorišćava te, a šta je s njegovom jadnom devojkom, majkom njegovog deteta? Nju će sigurno gadno da povredi. Nemoj dopustiti da i tebe povredi. Nudi ti samo seks bez ljubavi i budućnosti. Reci mu da je gotovo pre nego što tvoja osećanja postanu presnažna. Odlazi iz kancelarije na vreme, izbegavaj da dolaziš ranije. U međuvremenu se pobrini da izlaziš, viđaš se s prijateljima i upoznaješ nove ljude. To će ti okupirati misli od ovog prevaranta i pružiti ti šansu da nađeš prikladnog dečka koji će znati da te ceni", odgovorila joj je Didre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs