Iz astro ugla

Zodijak ljubavi: Kako se ponašaju kada su zaljubljeni?

Kad se zaljube, Ovnovi gube apetit, Bikovi zapostavljaju obaveze, Blizanci se smeju bez razloga... Ali, sa kojim znakovima se zaljubljenost može pretvoriti u pravu ljubav?

Ljubav
12:29h Autor:
Zodijak ljubavi: Kako se ponašaju kada su zaljubljeni?
Foto: Shutterstock

Vaš znak određuje vas kao osobu, ali i diktira vaš pristup ljubavi i emocijama. Na primer, ako ste Škorpija, onda ste seksualna, strastvena, vatrena osoba koju nije lako ukrotiti. Bilo da ste podložni strasti ili zatrovani ljubomorom, sve je zapisano u zvezdama.

Karakteristike znakova određuju i hoćete li se, kad je reč o ljubavi, slagati sa svojim odabranikom. Tako, na primer, Škorpiji odgovaraju smireniji partneri poput Rakova i Riba, a njih privlači njegova strastvenost.

Device se slažu sa prizemljenim Jarcima i Bikovima, kojima se sviđa njihova misaonost. Pomalo narcisoidnim Lavovima odgovara pažnja dinamičnih Ovnova i Strelaca dok njih privlači njegova samodopadnost.

Humor i Zodijak: Devica se retko smeje, dok je Strelac kralj šala!

Ovan

Puni ste života i imate puno energije. Inteligentni ste i logični u gotovo svakom području svog života. Kao rođeni vođa, želite kontrolisati svoje odnose i držati partnera zainteresovanim da poželi više. Kada pronađete ljubav, mislite logično i ne prenagljujete. Vaša ljubav je stabilna, topla i svetla, poput vatre vašeg elementa.

Kada se zaljubite, gubite apetit – sve o čemu mislite je na nju ili njega. Proizvodite više dopamina pa osećate malo potrebe za hranom ili drugim osnovnim potrebama dok lebdite na oblaku sreće.

Idealni znakovi za vas su Lav i Strelac.

Bik

Poput Ovna, volite imati kontrolu, ali važno vam je i zadovoljstvo. Kad je fizička komponenta strastvena i topla, padate vrlo brzo. Vrlo ste senzualni i u kontaktu sa svojim telom. Kada započnete vezu, puštate da ide prirodnim tokom. Uživate prepuštati se lepšim stvarima u životu. Voleli biste se skrasiti sa voljenom osobom na selu, u mirnom spokoju prirode. Odmereni ste, smireni i odlučni.

Kada se zaljubite, napuštate svakodnevnu rutinu – možete zapostaviti posao ili obaveze. Vaše misli i dela postaju podređeni ljubavnim interesima.

Idealni znakovi za vas su Devica i Jarac.

Bog vam šalje jasnu poruku: Ovo ćete videti samo kad vam se sprema najteže u životu!

foto: Profimedia

Blizanci

Zabavno ste društvo, talentovan sugovornik koji uvek ima milion odličnih ideja kako bi impresionirao partnera znanjem i optimizmom. Blizanci ne vole biti sami, pa kada se zaljube, postanu vrlo privrženi partneru. Morate se podsetiti da ne budete previše privrženi jer, kada ste u ljubavi, jedina stvar koju želite je provesti svaki trenutak sa svojim partnerom. Znate da je zdrava i česta komunikacija ključ za bilo koji funkcionalni odnos.

Kad se zaljubite, osećate se drukčije i to se vidi. Drugi vas mogu zateći kako se smete ili crvenite iz čista mira.

Idealni znakovi za vas su Vaga i Vodolija.

Rak

Ne date se do kraja opiti ljubavlju. Kada se zaljubite, zaljubite se snažno - ali i dalje ste oprezni. Kada je u pitanju ljubav, tražite odanog partnera. Privlače vas ljudi koji se uspešno nose sa svojim problemima, koji su ambiciozni i motivisani. Znate slušati partnera pa svim srcem i u svemu navijate za njega.

Imate dobar smisao za humor i partnera uvek znate nasmejati.

Kada se zaljubite, mislite o toj osobi kao savršenoj – idealizujete je i propuštate njene slabosti i mane.

Idealni znakovi za vas su Škorpija i Ribe.

Lav

Nemate problema u pronalaženju ljubavi zahvaljujući vašoj magnetskoj energiji, harizmi, samopouzdanju i toplini. Odan ste partner, a kad se zaljubite, zaljubite se jako. Volite svoju slobodu, ali nakon što postanete privrženi nekom, ostajete na zajedničkom putu. Možete biti pomalo ljubomorni i ponašati se zaštitnički. Cenite ljubav, ali ona vas mora podsećati na to koliko ste vredni i važni. Imate pomalo povišen ego, ali tu leži deo vaše simpatične privlačnosti.

Kada se zaljubite, pokušavate izgledati što bolje – više marite o tome kako se odevate ili izgledate. Počinjete misliti o malim stvarima koje možete popraviti da biste bili privlačniji.

Idealni znakovi za vas su Ovan i Strelac.

Devica

Pokušavate se praviti hladni u ljubavi, ali se potajno bojite biti ranjivi. Teško vas je pročitati, ali intenzivno osećate ljubav. Ponekad vaša voljena osoba postane frustrirana jer nije sigurna šta prolazi vašim nemirnim umom. Ljubav vas obuzima. Smatrate da je lakše kalkulisati, optuživati i biti ljubomorni nego mirni i srećni. Ali ljubazni ste, strpljivi i zapravo vas je lako voleti.

Kada se zaljubite, sanjarite – počinjete misliti o budućnosti sa tom osobom. Vaša mašta kreira živopisne scenarije romantičnih begova, udobnih razgovora, uzbudljivih avantura i lepih trenutaka.

Idealni znakovi za vas su Bik i Jarac.

Vaga

Odlično ste organizovani i orjentisani na ciljeve. Kada je u pitanju ljubav, savršeno ste srećni sa njom ili bez nje. Zato se nikad ne smirite i izlazite samo sa nekim ko je pravi za vas i ko vas tretira sa poštovanjem. Imate tendenciju držati ljubavnike na čekanju dugo pre nego što pristanete na obavezu. Kada ste zaljubljeni, vaš glavni prioritet je očuvanje mira i ravnoteže u odnosu. Preferirate logične razgovore i komunikaciju.

Kada se zaljubite, razvijjate zavisnost – uvek želite komunicirati sa partnerom i, ako ne odgovara, počinjete se brinuti. Provodite puno vremena analizirajući svaku reč i znak u svakom razgovoru kako biste se uverili da je zainteresovan i predan.

Idealni znakovi za vas su Vodolija i Blizanci.

Škorpion

Vrlo ste seksualna i vatrena osoba koja ima tendenciju razmišljati telom i više nego srcem. Ljubav vam je sve. Vrlo ste strastveni, a vaše veze karakteriziraju drama i agresija. Znate prenagliti, posebno ako je odnos loš. Jako ste uporni i znate pronaći način da dobijete što želite. Pogodniji ste za smirenije ljubavnike. Ribe ili Rakovi mogli bi dobro podnositi vaš intenzitet.

Kada se zaljubite, osećate se bolje u pogledu na život – počinjete se pitati gde je ta osoba bila celog vašeg života i zašto se niste pre našli. Sva životna razočarenja, frustracije i gubici više nisu toliko značajni.

Idealni znakovi za vas su Ribe i Rak.

Strelac

Za vas je ljubav avantura. Slobodnog ste duha i ne bojite se. Kad se zaljubite, ne stiskate kočnicu. Imate tendenciju da idete za ljubavlju i sledite svoje srce. Vaša visoka inteligencija obično vam donosi inteligentne partnere sa jednakim ukusom za putovanja i nova iskustva. Retko želite ostati na jednome mestu dugo. Vi ćete se skrasiti sa nekim ko se nikad ne želi skrasiti.

Kada se zaljubite, postajete jako ljubomorni – mrzite kad drugi pričaju ili provode vreme sa vašim odabranikom. Nedostaju vam kada nisu blizu pa vas to iritira.

Idealni znakovi za vas su Ovan i Lav.

Jarac

Nemate vremena za veze koje ne idu nikamo. Volite raditi na nečemu – želite videti zajedničku i sigurnu budućnost i sagledati širu sliku. Shvatate sve u životu vrlo ozbiljno i nemate puno strpljenja za ljubavnike koji ne rade isto. Vi ste oporodično orijentisani, želite se skrasiti i živeti ugodan, srećan život.

Volite biti zaljubljeni, ali se klonite lude strasti. Želite da vam partner bude najbolji prijatelj.

Kada se zaljubite, smatrate dosetke vašeg odabranika slatkim i simpatičnim – ne smetaju vam njihove loše navike, zapravo ih smatrate i privlačnima.

Idealni znakovi za vas su Bik i Devica.

Vodolija

Imate veliko srce. Kada ste zaljubljeni, dajete svu vašu pažnju i vreme. Vaša nesebičnost čini vas predivnim ljubavnikom. Želite ekstremnu, vruću, strastvenu vrstu ljubavi bez koje ne možete živeti. Ne želite igrati igre nego pronaći srodnu dušu. A kad je nađete, nikad je nećete pustiti.

Kad se zaljubite, pričate o vašem odabraniku – tajno se ispovedate prijateljima o njemu i veseli vas kad ga vaši prijatelji i porodica trebaju upoznati.

Idealni znakovi za vas su Blizanci i Vaga.

Ribe

Simpatični ste, slatki i prilagodljivi. Takođe ste prilično osetljivi, a svaka bol ostavlja vam posekotine do srži. Bojite se slomljenog srca, ali povrh svega, bojite se da se nećete uopšte zaljubiti. Kada ste zaljubljeni, svađa sa partnerom može vam uništiti celi dan, a jedan slatki kompliment uzdiže vas u oblake. Ne volite uznemiravati ljude i često ćete staviti partnerove potrebe ispred svojih. Morate biti oprezni da pritom ne izgubite sliku sebe.

Kada se zaljubite, pružate podršku vašem odabraniku – zauzimate se za njega kada su ostali protiv njega. Trudite se biti korisni i pomagati kad god je moguće.

Idealni znakovi za vas su Rak i Škorpion.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs