Kao u filmu "Odbegla mlada"

Zaprosio je i ona je rekla Da: 3 meseca pre venčanja raskinuo veridbu zbog jedne stvari!

Evo šta se dešava kada venčanje otkaže onaj koji je i pokrenuo celu priču o venčanju – upravo verenik
Ljubav i zavođenje
12:58h Autor:
Zaprosio je i ona je rekla Da: 3 meseca pre venčanja raskinuo veridbu zbog jedne stvari!
Foto: Thinkstock

Veridba i ulazak u novi svet priprema i planiranja venčanja je veliki korak u životu svakog budućeg venčanog para. Film poput "Odbegle mlade" i njemu slične tematike nisu poželjne romantične komedije koje bi neki novopečeni verenički par želeo da gleda.

Ali šta kada se zaista, van filmskog platna i rediteljske palice, u stvarnom životu dogode baš takve scene? Ili još gore, kada venčanje otkaže onaj koji je i pokrenuo celu priču o venčanju – upravo verenik!

Zašto je to uradio, otkrio je jedan muškarac koji se našao u takvoj situaciji Dilan V. za portal Women`s Health.

Dečko joj obećao da će upoznati njenog oca u crkvi: Prava istina je rasplakala! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Naša veza bila je srećna većinu vremena, bez nekih problema. I danas je volim, ali jednostavno ne bi to funkcionisalo onako kako bi trebalo. Ona je znala bolje od mene šta želi u životu i htela je da se uda i da ima decu pre nego što napuni 30 godina. Slušao sam njene želje i moja reakcija bila je izazvana nizom takvih razgovora. Osećao sam se kao da me ucenila rečima: "Ili ćemo se venčati ili ćemo raskinuti i naći ću drugog koji će želeti da osnuje porodicu sa mnom."

Zaprosio sam je, pristala je i nakon tri meseca raskinuo sam veridbu. Baš pre nego što je kupila venčanicu koju je pronašla.

Rekla mi je da je trebalo da razgovaramo pre nego što sam joj stavio prsten na prst. Bila je u pravu. Dobio sam dosta kazne i od njenih roditelja. Iselio sam se iz stana u kojem smo zajedno živeli i od tada nismo puno razgovarali. Bilo je to pre godinu i po, a ovog leta ona se udaje. Ne znam kako bih se osećao oko toga, ali pada mi na pamet – bolje on nego ja", iskren je bio Dilan V.

Mlada ostavila mladoženju pred oltarom: Kada je saznao zašto, rasplakao se! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs