Obratite pažnju

Zaljubljeni ste u biznismena: Sa ovim stvarima morate da se suočite!

Oni se za skoro sve pitaju da li je vredno njihovog vremena, nikada neće biti u potpunosti vaši i čini se da su u svemu dobri
Ljubav i zavođenje
14:02h Autor:
Foto: Thinkstock

Želite da se zabavljate sa preduzetnikom? Ovo može biti problem ukoliko i sami niste u tim vodama jer morate biti svesni posebnog načina njihovog života, tempa, odgovornosti, navika i drugo. Evo šta o tome kaže istoimeni portal Entrepreneur.

Nikada neće biti u potpunosti vaši. Morate razumeti da kada neko uloži godine, novac i svu svoju energiju u neki posao, on ga doživljava kao svoje čedo. Posao i novac obuzimaju ljude, a kao i sa detetom, stalno nad njim strepite.

Oni čitaju mnogo o biznisu i ličnom razvoju. Preduzetnici retko dođu do tačke u kojoj su u potpunosti zadovoljni svojim progresom. Oni uvek žele napredak, bolje i više. Police su im preplavljenje inspirativnim i inovativnim knjigama, a telefon pun takvog štiva, prenosi bizlife.rs.

Ponekad im je veoma teško da se "isključe". Kada ste sami svoj gazda pravilo ’posao ostaje na poslu’ ne važi. Nešto uvek dodatno ima da se obavi i stalno je tenzija. Veoma je teško tim ljudima objasniti da ostave sve i samo se odmaraju neko vreme.

Pevačica izbacila verenika iz stana, vratila mu prsten: Bolan razlog za prekid veridbe!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Oni se za skoro sve pitaju da li je vredno njihovog vremena. Oni nikada nemaju vremena, njihova agenda je stalno puna i veoma im je važno da ne troše vreme uzalud. Dakle, ukoliko provode vreme sa vama, znači da im je zaista stalo do vas.

Definitivno ne rade od devet do pet. Dakle, na njihovo slobodno vreme ne možete računati kao na nešto fiksno. Retko ćete ih videti bez laptopa, a veoma često će se desiti da se kući ne vrate do kasno u noć. Najčešće će biti slobodni negde na polovini dana, jer su najproduktivniji ujutru i uveče i to vreme posvećuju poslu.

Njihove emocije variraju. Oni se zadovoljavaju jedino uspehom, a nezadovoljni su svime što je sporog progresa. Zbog stalne tenzije na poslu veoma je moguće da ćete njihove emocije doživljavati kao roler-koster.

Postavljaju mnogo pitanja. Oni nikada ne završavaju svoje učenje. Veoma su radoznali, što ih je i dovelo na tu poziciju. Sve ih zanima i mnoge stvari povezuju. Preduzetnik sa kojim se zabavljate je prava riznica informacija.

Ne uživaju u provođenju vremena sa lenjim ljudima. Preduzetnici vole da se okruže inspirativnim i sposobnim ljudima. Lenji ljudi im oduzimaju energiju i previše su spori za njih. Međusobno se ne razumeju.

6 žena otkriva: Ovako izgleda veza sa starijim muškarcem!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čini se da su u svemu dobri. Veoma su informisani i obrazovani. Imaju zdravu logiku i brzo misle. Pored njih se ponekad možete osećati inferiorno jer deluje kao da su oni u svemu najbolji. Neka vas to ne uplaši. Pokušajte samo da razumete njihovu želju za takmičenjem koja im je normalno svakodnevno okruženje.

Stres. Nervoza, pozivi u sred noći, stalne krizne situacije samo su deo svakodnevne rutine.

Žive za uspeh. Svake vrste, na svakom polju ali prvenstveno njihov poslovni. Ukoliko vide da vaša veza ide unazad ili da ne ostvarujete uspeh, veoma je verovatno da će otići od vas zato budite oprezni.

Odlični su u iznenađenjima. To je u velikoj vezi sa spontanošću koja je za njih veoma karakteristična. Oni stalno stragaju za sledećom "krupnom stvari" tako da su iznenađenja poput cveća i bombonjera, za dame, u savršenom tajmingu veoma moguća.

Teško je objasniti čime se oni bave. Porodici, roditeljima i prijateljima… prvenstveno vi sami morate razumeti svog partnera, a kasnije objasniti drugima da on nema jednostavan posao već da sve radi sam, ito mnogo poslova odjednom.

Varao je, ona mu praštala: Kako je opstao jedan od najpoznatijih brakova na svetu! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Treba im partner koji je koncentrisan na njih, čuva ih i brine o njima, pun je razumevanja, daje im dovoljno prostora i veoma je zabavan. Neverovatan raspored, puna lista obaveza, nesređen privatni život i drugo čine od preduzetnika osobu kojoj treba partner sa kojim će uživati. Koji ih razume i nije zahtevan.

Oni vas vole i misle na vas mnogo više nego što pokazuju. Oni samo nemaju vremena i načina da vam uvek to pokažu. Najčešće su okruženi brojkama i tenzijom i teško im je da se prebace na romansu i nežne reči. Vaša ljubav i posvećenost im znači više nego što možete da zamislite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...