Prljave fantazije holivudskih zavodnica

Kakav seks vole Rijana i Anđelina Džoli?

Supruga Bred Pita voli igru sa noževima, dok popularna Riri obožava da bude pokorna robinja koju bičuju
Ljubav i zavođenje
04:22h Autor:
Kakav seks vole Rijana i Anđelina Džoli?
Foto: AP

Anđelina Džoli (Angelina Jolie) nevinost je izgubila sa svega 14. godina, a kako je sama priznala u jednom intervjuu, to se dogodilo sa njenim tadašnjim dečkom sa kojim je u to vreme živela.

Naime, imala je prilično težak period u ranim godinama, a o svom prvom seksualnom iskustvu je rekla: "U trenutku kada sam želela da se osećam blizu njega, uzela sam nož i posekla ga, a onda je i on posekao mene".

U drugom intervjuu, Džolijeva je otkrila neke detalje o svom seksualnom životu: "Sviđa mi se osećaj dominantnosti, zbog toga se osećam sigurno", piše livejournal.com.

Pevačica Dženet Džekson (Janet Jackson) voli da kupuje igračke za seks, čak i kada je u pratnji svojih telohranitelja. Dženet samu sebe smatra pravim stručnjakom, stoga se ne ustručava da odabere i nekoliko sočnih noviteta i za svoje prijateljice.

"Neretko kupim hrpu stvari za prijateljice, poput dilda, jer, kada ste na putu, upravo vam takve stvari trebaju", otkrila je Dženet.

Glumica Paula Paton (Paula Patton) priznaje, pak, kako joj je ponekad vrlo teško da odvoji kvalitetno vreme za svog supruga, Robina Thickea, ali prema njenim rečima, "kada imate lepe uspomene, to vas drži i imate inspiraciju za slanje škakljivih poruka", ali ovaj bračni par, ipak, ne razmenjuje golišave fotke.

Ova 37-godišnja seksi crnka otvoreno naglašava kako je seks vrlo važan za njihov brak, a sa njom se slaže i njen suprug Robin.

"Nastojim da joj priuštim što više višestrukih orgazama. To se ne događa baš uvek, ali kada smo oboje tako dobro raspoloženi, to se i dogodi. Svakih nekoliko meseci uspem da je potpuno izludim, a ja jednostavno obožavam kada ona totalno poludi u spavaćoj sobi", otkrio je Robin 2011.

Tokom brojnih intervjua, Rijana (Rihanna) je otkrila brojne seksi tajne.

"Volim da budem pokorna, to mi je u spavaćoj sobi zaista zabavno. Činjenica da mogu da budem "mala dama", a da mnome vlada neko, totalno mi je seksi. Volim da budem "kažnjavana" i da dobijem "po guzi", a vezivanje mi je skroz napeto. Sviđa mi se kada se to događa spontano. Ponekad se igrice sa lisicama i bičevima preterano planiraju, pa sve izgubi svoju čar. Osim toga, još ako mora da ode u drugu prostoriju po bič… Radije bih da se posluži rukama".

Rijana je jednom prilikom posetila i seks šop u Sidneju gde je kupila dve pune kese bičeva, dilda, poveza za oči. Ona otvoreno priznaje i da neretko partneru pošalje poneku golišavu fotku, kao i da je veliki fan takve vrste "dopisivanja", dok joj Skajp (Skype) za taj oblik komunikacije baš i nije tako drag.

Zoe Saldana jako voli seks, i još puno toga. U intervjuu za Essence svojevremeno je izjavila: "U seksu volim sve što je teško, strastveno i ekstremno".

Zoe priznaje i kako obožava određene seks poze, a u intervjuu za časopis Marie Claire nedavno je izjavila: "Volim misionarsku pozu, ali dobro mi je i kada sam na kolenima. Ali volim i da budem gore i, da, ne smem da zaboravim ni dogi stajl (doggy style), kao i seks stojeći".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs