Srećan završetak

Njihove suze ganule su ceo svet: Sada su baka i deka konačno opet zajedno! (VIDEO)

Sreća na njihovim licima bez previše reči pokazuje pravu snagu ljubavi i predanosti
Ljubav i zavođenje
11:34h Autor:
Njihove suze ganule su ceo svet: Sada su baka i deka konačno opet zajedno! (VIDEO)
Foto: Facebook / Ashley.Kaila

Fotografija rastanka Anite (81) i Volframa (83) Gotčoka iz Kanade, koje su nakon 62 godine zajedničkog života preselili u različite domove za starije, izazvala je nebrojene reakcije na internetu i društvenim mrežama. Njihove suze zbog rastanka ganule su mnoge. Bilo je to u avgustu kada mu je ona došla u posetu. Tada su bili prisilno razdvojeni već nekoliko meseci.

Naime, Volfram koji pati od demencije i srčanih problema, smešten je letos u specijalizovanu ustanovu u kojoj nije odmah bilo mesta za Anitu. Iako mu je ona s porodicom dolazila gotovo svaki dan i smeštaj je bio dobar, svaki rastanak slamao im je srce. Bili su razdvojeni dugih osam meseci.

Tera suze na oči: Već 56 godina ovaj deka radi neverovatne stvari za svoju suprugu! (VIDEO)

Čovek koji je snimio fotografiju i objavio na Fejsbuku rekao je da je to najtužnija fotografija koju je ikada u životu snimio. Neutešno su plakali.

Ali ova priča ima srećan završetak. Njihova unuka Ešli Bartjik ovih dana je objavila snimak njihovog ponovnog, konačnog susreta. Sreća na njihovim licima bez previše reči pokazuje pravu snagu ljubavi i predanosti. Unuka je strahovala da će ih razdvojeni život bukvalno ubiti jer su bili prepuni tuge i stresa. Volfram se preselio u dom u kojem je smeštena njegova voljena žena. Par nije prestajao da se smeje, ljubi i grli. Delovali su kao mala deca.

"Sad napokon mogu poslednje godine svojih života da provedu pod istim krovom. Neizmerno smo zahvalni svima koji su pomogli da se to ostvari. Baka i deda su mi rekli da zahvalim svim ljudima na svetu koje je njihova priča dirnula. Zdravstvene službe će pokušati da ujedine i druge parove koji su razdvojeni tokom smeštanja u staračke domove, i to što je pre moguće. Sad su imali priliku da vide kako razdvajanje utiče na ljude koji su ceo život proveli zajedno", rekla je njihova unuka Ešli.

Živeo je 67 godina u srećnom braku: Evo šta deka udovac (99) sve savetuje!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs