Ispovesti

Oni su nevini,čuvaju se za brak: Ljubav nije samo seks!

Mislim da nije čudno što smo dečko i ja zajedno tri godine i što smo još uvek nevini. Ljubav nije seks, kaže iskreno devojka
Ljubav
23:14h Autor:
Oni su nevini,čuvaju se za brak: Ljubav nije samo seks!
Foto: Profimedia

Na poznatom onlajn servisu za ispovedanje, Whisperu, na kojem korisnici anonimno mogu odavati tajne, deliti iskustva ili tražiti pomoć, razvila se rasprava oko seksa pre braka. Svoja razmišljanja ovaj put su izneli parovi koji su svoje devičanstvo sačuvali do stupanja u brak. Ili su na tom putu.

Premda je to i dalje retkost, barem u zapadnim zemljama, mnogo je onih koji se iz verskih ili nekih drugih razloga čuvaju od stupanja u seksualne odnose pre nego se zakunu na večnu ljubav i vernost.

Ovo su njihove ispovesti, kako se osećaju i kako spoljni svet doživljava njihovu odluku.

"Dečko mi je našao pilule za kontracepciju i potpuno poludeo. Oboje smo vernici i odlučili smo da čekamo sa seksom do braka. Morala sam da mu objasnim da postoje i drugi razlozi zbog kojih žene uzimaju te tablete."

"Moj verenik i ja čekamo sa seksom do braka. On je pastor pa je tim važnije u stvarnosti praktikovatni ono što propoveda. I neprestano nam se smeju zbog naše odluke."

"Dečko i ja smo nevini, pokušavamo da se seksamo, ali ne možemo shvatiti kako to ide. On zbog toga krivi mene."

"Moj najbolji prijatelj i ja smo nevini. Spremna sam da mu poklonim svoju nevinost, ali on je neodlučan. Ne želim mu stvarati pritisak, ali stalno želim preći na taj korak više."

Neudate žene u četrdesetim: Sandra pati zbog dece, Branka što su svi pravi muškarci zauzeti!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Verenica i ja smo nevini i za 24 sata ćemo se venčati. Upravo smo se "vežbe radi" stiskali preko odeće i nisam izdržao ni tri minute. Kažem vam, jako sam spreman…"

"Dečko i ja nismo nikad spavali zajdeno, još smo nevini. Naši prijateljima je važnije da se konačno seksamo nego nama. Neka nas puste na miru jer je to samo naša stvar."

"Mislim da nije čudno što smo dečko i ja zajedno tri godine i što smo još uvek nevini. Ljubav nije seks."

"Uživam u tome što smo dečko i ja još nevini. Ne osećam nikakav pritisak da se to mora promeniti što mi se redovno događalo u prošlim vezama."

"I dečko i ja smo nevini. Zaista mi je jako žao zbog njega jer su svi njegovi prijatelji već spavali s devojkom, a ja sam razlog što on nije. Ponekad imam osećaj da mu je žao što je sa mnom u vezi."

Ispovest žene koja se udala pre 30 godina: Ljudi ne bi trebalo da imaju seks pre braka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs