Nasilje nad muškarcem

Žena ga tukla 8 meseci, izubijan pobegao od noža: Ovakvo iskustvo muškarca nikad niste čuli!

Prebijen i slomljen spakovao sam nešto stvari u malu kesu nakon još jednog dana kada me je gotovo probola nožem, jada se muškarac
Ljubav i zavođenje
01:36h Autor:
Žena ga tukla 8 meseci, izubijan pobegao od noža: Ovakvo iskustvo muškarca nikad niste čuli!
Foto: Ilustracija / Profimedia

Ljubav iz studentskih dana za jednog muškarca se pretvorila u noćnu moru iz koje se jedva izvukao!

Žena ga je zlostavljala psihički, fizički i finansijski, a kaže da će posledice sistemskog zlostavljanja osećati celog života

Na portalu Thoughtcatalog.com anonimno je ispričao šta je sve prošao u životu sa ženom za koju je verovao da je ljubav njegovog života. Sve je ostavio zbog nje, ali nakon užasnih fizičkih i psihičkih napada, odlučio je da ode. Spakovao je najnužnije stvari u malu kesu i doslovno pobegao od nje!

"Na fakultetu sam upoznao devojku. Pametnu, zabavnu i seksepilnu, imala je sve o čemu sam oduvek sanjao. Prijatelji su mi zavideli zbog moje veze s njom, govorili su mi da sam srećan što imam takvu bombu od žene. Ona je napustila fakultet i pohađala neki filmski kurs.

Posle nekog vremena, poželela je da se preseli u malo mesto koje se nalazilo bukvalno usred ničega, četiri sata vožnje udaljeno od grada. Tražila je da sve napustim i krenem sa njom. Koji sam ja idiot.

Ona je imala neke probleme pa sam verovao kako želi da započne novi život, okružena svojom porodicom. Ostavio sam svoj posao, stan, prijatelje i porodicu i preselio se sa njom. Nije prošlo ni dva dana kada je zlostavljanje počelo!

Svaki dan prebijana, silovana sa 5 godina: Težak život slavne Lujze Hej (90)!

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

Bio sam udaljen oko 300 kilometara od ljudi koji bi bili uz mene. Bilo je brutalno, a nisam imao kuda da odem, kome da se požalim, ona je to znala i koristila. Moj pakao na zemlji trajao je osam meseci.

Proživljavao sam emocionalno, mentalno, fizičko i finansijsko zlostavljanje. Pronašao sam drugi posao tamo, ali nisam video ni novčića od onoga što sam zaradio. Stalno mi je nešto prigovarala, govorila mi da ništa ne vredim, da sam glup...

Bila je zima i bilo je vrlo hladno kada je počelo premlaćivanje. Udarala me u lice, vrištala, grebala me. Branio sam se i pomerao je od noževa kojima je mogla da me napadne. Prebijen i slomljen spakovao sam nešto stvari u malu kesu nakon još jednog dana kada me je gotovo probola nožem.

Otišao sam na posao i tiho zamolio šefa da kontaktira mog prijatelja koji je odmah ostavio svoje poslove koje je imao i odvojio osam sati da dođe po mene i odveze me u grad, mojoj kući.

Od tada je prošlo oko godinu i po dana. I dalje pokušavam da pobegnem od onoga što mi se dogodilo, tako što igram puno glupih video igara, napijem se sa prijateljima i tako dalje. Pokušavao sam da se saberem, učinim nešto za sebe, ali iskreno - ne prođe dan a da ne razmišljam o njoj i tome što mi se dogodilo i šta se njoj dogodilo pa je postala takva", ispričao je muškarac.

Mašala, Srbijo, al' si bogata! Beograđanka odbrusila: Zašto ne podržavam gej paradu!

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs