Neverovatno

Odmor joj se pretvorio u noćnu moru: Na granici su je uhvatili sa ovim i sad je očekuje šokantna kazna!

Zbog komada voća doživela je neprijatnost koju će ceo život pamtiti

Zanimljivosti 25.04.2018. - 10:49h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Putnica na letu iz Pariza u Sjedinjene Države spakovala je jabuku koju je dobila u avionu u torbu. Američka carina joj je bez pardona opalila nemalu kaznu.

Zbog jabuke koju je dobila na letu i spremila u svoju torbu za posle, Kristal Tadlok bi mogla dobiti kaznu od američke carine u visini od 500 dolara.

 

Tadlock je dobila jabuku na letu iz Pariza u Sjedinjene Američke Države, i odlučila je sačuvati za let do Denvera. No u nasumičnom pregledu tokom presedanja u Minneapolisu jabuku su pronašli službenici američke carine, piše BBC.

Carina i pogranična kontrola odbili su da komentarišu slučaj, napomenuvši tek da poljoprivredne proizvode treba prijaviti na granici.

 

Kada su službenici pronašli jabuku, Tadlock je objasnila graničnim policajcima da je jabuku upravo dobila od aviokompanije i pitala ih da li da jabuku baci li da je odmah pojede. Umesto odogovora, oni su joj uručili kaznu od 500 dolara.

Kristal Tadlok je za CBS Denver rekla da često putuje, a u Francusku je otputovala jer je osvojila nagradno putovanje u dvorac Grej Gus u Parizu.

 

"Pitao me je li moje putovanje u Francusku bilo skupo, a ja sam rekla da je. Nisam baš razumela njegovo pitanje, ali onda je rekao: Upravo je postalo mnogo skuplje kad vam naplatim još 500 dolara", prepričala je KDVR-TV-u, dodavši da će slučaj završiti na sudu.

"Stvarno je strašno da neko mora prolaziti tako nešto, da ga neko tretira kao kriminalca zbog komada voća", kazala je.

 

Oglasila se i Aviokompanija Delta Air Lines za CBS Denver, naglasivši da na taj način podstiču svoje putnike na poštovanje protokola koje propisuje američka carina i pogranična kontrola.

 

"Jabuka je deo obroka u avionu i namenjena je konzumaciji unutar aviona", dodali su.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...