Ono kad se drugi mešaju u stvari koje ih se ne tiču

Svi ga napali jer gleda u mobilni, umesto u devojku: Niko nije znao šta se zapravo dešava! (FOTO)

Jedna korisnica Tvitera je objavila ovu fotografiju na toj društvenoj mreži uz poruku devojci da ga ostavi, ne znajući šta se zapravo dešavalo
Ljubav i zavođenje
07:48h Autor:
Svi ga napali jer gleda u mobilni, umesto u devojku: Niko nije znao šta se zapravo dešava! (FOTO)
Foto: Twitter / JonWas_Here

Jeste li se ikada zapitali da li vas gleda neko u kafiću ili restoranu i potajno fotografiše da bi vašu fotografiju objavio na internetu iz nekih svojih razloga? Na svojoj koži to je osetio jedan američki par koji je došao na sastanak u restoran.

On je gledao u svoj telefon, imao je slušalice u ušima i "buljio" u ekran. Ona je gledala u njega. Jedna korisnica Tvitera, ako je suditi prema profilnoj fotografiji, a koja se "krije" iza nadimka selkcub, objavila je fotografiju na toj društvenoj mreži uz poruku: "Ostavi ga..."

Želela je svadbu: Umesto venčanja, dobila raskid zbog ljubomore! (FOTO)

Njen tvit uskoro je počeo da se deli po mreži, a usledio je i niz komentara. U jednom trenutku odreagovao je i muškarac s fotografije i napisao nešto što je mnoge postidelo.

"Ovo je moja devojka. Snimila je moju prvu propoved za mene i dala mi da pogledam. Hvala!"

Starica je stalno mahala đacima u prolazu: Nije ni sanjala šta će da joj urade jednog dana! (VIDEO)

Svi oni koji su pisali kako su ovakve scene sve češće na javnim mjestima "jadne" i da su se veze današnjih parova pretvorile u komunikaciju putem pametnih telefona, ovaj put mogli su da se zastide.

Mnogi su odgovorili na Džonatanov tvit i izvinili mu se, naglasivši da su samo reagovali na originalnu objavu korisnice selkcub, koja nije znala šta se zapravo događa, ali je odlučila da "upire prstom" u nekoga.

Otišla u Glazgov da upozna dečka sa Interneta, on se nije pojavio: Carski potez devojke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs