Astrologija

Nevera mu u venama: Ovaj horoskopski znak je najveći preljubnik!

On ne vara zbog požude, nego isključivo ako je u lošoj vezi kaja ga ne čini srećnim
Ljubav i zavođenje
18:34h Autor:
Nevera mu u venama: Ovaj horoskopski znak je najveći preljubnik!
Foto: Thinkstock

Sudeći prema rezultatima nedavnom istraživanja, apsolutni šampion u neveri je – Strelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su Strelci na glasu kao vrlo lojalni i verni partneri.

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljub nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim.

Zanimljivo je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslednjem mestu na lestvici preljubnika. Naime, oni i "ne stignu" da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele da realizuju.

Dolazi vaših 5 minuta: Tri najbolja dana u 2016. godini!

Zašto Stelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada oseti da ga se ne poštuje i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje razmišljati o tome postoji li za njega neko bolji.

Time sebi otvara put za neveru.

Kako prepznati da Strelac vara?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljuba kod njega možete primetiti povećan "interes" za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestuje se osećaj griže savesti koji ga obuzima zbog nevere.

Pred nama je luda nedelja: Lav propada na poslu, Škorpija u burnoj avanturi sa komšijom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs