Astrologija otkriva

Pred nama je luda nedelja: Lav propada na poslu, Škorpija u burnoj avanturi sa komšijom!

Saznajte šta vam poručuje horoskop za predstojeću sedmicu
Zanimljivosti
08:32h Autor:
Pred nama je luda nedelja: Lav propada na poslu, Škorpija u burnoj avanturi sa komšijom!
Foto: Thinkstock

www.astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Tokom ove sedmice ćete mnogo raditi, ali ćete biti i nevozni. Nadređeni će biti takođe, pa gledajte da budete smireni. Ako ne radite, vidljiva je mogućnost zaposljenja, ali ne na mestu kakvo želite. Ovo se više može okarakterisati kao radno mesto gde ćete biti u prolazu, odnosno raditi par meseci i to je to. Vi ste neko ko želi i može mnogo više.

Ljubav: U braku držite konce u svojim rukama i tako će biti i tokom ove sedmice. Deca će biti najveći razlog vašeg lepog ponašanja. Ako niste u vezi, tako će ostati i tokom ove sedmice. Budite strpljivi dok ne prođu ovih sedam dana i onda će biti znatno lakše i bolje.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Bik

Posao: Po malo ste nervozni, ali sve u svemu, ne stoji ništa lose. Nervozu ćete rešiti na neki drugi način, tako da ćete uspeti sve to da izbalansirate. Ako niste u radnom odnosu, gledajte sredinu sedmice da iskoristite oko traženja poslova u struci i imaćete jako veliku mogućnost da se zaposlite na istom.

Ljubav: U braku je moguća ljubomora. Razlog ćete biti vi odnosno gest koji ste uputili ka nekoj osobi. Ako ste slobodni, postoji velika mogućnost veze sa prijateljem i to samim krajem sedmice. Nemojte slušati tuđe priče o toj osobi, već gledajte da sami utvrdite šta je istina po tom pitanju i videćete da drugi ipak nisu bili u pravu.

Zdravlje: Ne stoje veći problemi po pitanju zdravlja.

Dolazi vaših 5 minuta: Tri najbolja dana u 2016. godini!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Blizanci

Posao: Vi ste vredni, ali i izuzetno temperamentni. Nije vas lako isprovocirati, ali tokom ove sedmice može biti baš suprotno. Naterate sebe da budete staloženi, kako ne biste imali problema na poslu. Ako niste zaposleni, ne stoji vam ništa značajno u sedmici pred vama, ali naravno to je vezamo samo za ovu nedelju.

Ljubav: Ako izlazite to ne znači da su prijatelji preči od partnera. Treba i voljeno biće da pozovete. Nemojte zbog nepotrebnog razloga da izazivate svađu u kući. Ako ste slobodni ova nedelja vam neće doneti ništa kvalitetno, ali ćete imati mogućnost za kraćom vezom sa osobom rođenom u znaku Ovna i ta osoba bi trebalo da ima veze sa poslom na kom radite.

Zdravlje: Mogući su bolovi u nogama.

Rak

Posao: Ima u vama doze nesigurnosti, pa iz tog razloga možete praviti greške. Spavajte onoliko koliko vam to traži organizam i naravno koliko dozvoljavaju mogućnosti i neće biti problema. Ako ne radite, moguće je zaposlenje na poslovima vezanim za trgovinu. Niste u situaciji da birate.

Ljubav: Vi najbolje znate šta partner voli. Iznenadite ga time i emocija će biti znatno jača. Ako niste u vezi, postoji mogućnost da se zaljubite, i to tokom poslednja tri dana u sedmici. Biće u pitanju neko koga znate preko nekog od rođaka. Osoba je vredna vašeg truda, to je izvesno.

Zdravlje: Moguće je povećanje holesterola.

Kraj iz horor filma: Mračni horoskop otkriva kako ćete umreti!

Lav

Posao: Ove sedmice može nastupiti ona vaša lošija strana. Strana gde ne dajete dovoljno sebe na poslu. To morate da pobedite u sebi. Ako ne radite, pokušajte u prva tri dana u sedmici da se aktivirate oko poslova iz oblasti informatike.

Ljubav: Neko od roditelja sa jedne ili druge strane bi mogao da izazove svađu u zajednici. Pokušajte da se ne opterećujete previše tim pričama. Ako ste slobodni, osoba koju znate sa treninga bi mogao biti vaš potrencijalni partner. Uđite u vezu, pa sami utvrdite u kojoj meri vam prija.

Zdravlje: Mogući su problemi vrtoglavicom.

Devica

Posao: Znanje je pravo bogatstvo. Samo nastavite da učite i da se trudite i bićete nagrađeni. Sedmica pred vama bi mogla biti uvod u tako nešto. Ako niste zaposleni, pokušajte na mestima gde se radi u timu i gde se putuje. U početku bi vam taj posao bio dosadan, ali kako vreme odmiče, prijalo bi vam. Od srede do petka vam je povoljan period.

Ljubav: U braku želite ljubav i stalno tražite pažnju, ali je problem što istu ne dajete u dovoljnoj meri. To morate da promenite kod sebe. Ako to ne učinite, moguće su jače svađe krajem sedmice. Ako ste slobodni, moguća je veza sa osobom koja vam jako prija, a koja ima veze sa poslom na kome ste. U pitanju je neko ko je malo iznad vas u poslu, odnosno veću funkciju.

Zdravlje: Moguća je povećana temperatura.

Od njih očekujte samo najgore: Najveći neprijatelji prema horoskopu! (1. deo)

Vaga

Posao: Nemojte se iznenaditi ako napredujete na poslu. Nadređeni ima u planu da vas nagradi za sav trud koji ulažete, tako da samo napred. Ako ne radite, sedmicu pred vama ipak preskočite po tom pitanju, pa se naredne aktivirajte oko traženja poslova.

Ljubav: Shvatili ste da i deci smeta kada pokazujete previše ljubomore u kući, tako da je sada bolje. Nastavite tako, iako vam možda to nije lako uvek da činite. Slobodnim osobama bi odlazak u goste i te kako mogao da promeni život. Baš tamo biste mogli da upoznate neku osobu sa kojom bi mogli da ostvarite kvalitetnu emotivnu vezu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa nadimanjem stomaka.

Škorpija

Posao: Nećete imati problema na poslu, ali nekako nećete biti srećni. Jednostavno nećete uživati radeći, već ćete biti skloni depresiji. Ako ne raditem a imate sklonost i školu za glumu, savet je da se oko takvog posla aktivirate. Prva polovina sedmice je dobro prikazana pa je iskoristite na pravi način i nemojte se plašiti izazova.

Ljubav: U braku će biti lakše. Nećete provocirati partnera, ali ni on vas, tako da će biti sve u redu. Ako ste slobodni vidim mogućnost jako burne avanture i to sa komšijom. Nemojte slučajno da se zaljubite, jer ćete jako patiti. Od četvrtka do nedelje bi tako nešto moglo da se dogodi.

Zdravlje: Moguće su manje povrede.

Horoskop i bolesti zavisnosti: Rakove vreba heroin, Strelac će sve izgubiti na kocki!

Strelac

Posao: Vi ste vredna, pametna i odgovorna osoba. Neko ste ko se postavlja kao da su dve osobe u vama. Nastavite takvim tempom a to svakako vidi onaj ko treba da vidi. Ako niste u radnom odnosu ne bi bilo loše da pokušate oko poslova vezanih za rad u prevoznom sredstvu. Tu biste mogli da pronađete sebe i da ostanete.

Ljubav: Vi jeste neko ko voli život, provod, kafanu, ali ste i neko ko zna da voli. Ako niste u vezi, u pozorištu je moguće zanimljivo poznanstvo koje bi kroz par dana moglo da dovede do ulaska u emotivnu vezu. Biće u pitanju malo starija osoba od vas, i sa jako lepim crtama lica.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Jarac

Posao: Na poslu ćete se osećati znatno bolje nego što je to bilo protekle sedmice. Bolje raspoloženje u kolektivu je jedan od najvećih razloga. Ako ne radite, imaćete mogućnost da se zaposlite na mestima vezanim za zdravstvo, pa iskoristite tu priliku. Neće vam se baš tako često ukazati.

Ljubav: Spolja gledano delujete jako mirno, ali vas je izuzetno lako isporovocirati, a tu moć pre svega ima voljeno biće. Nema potrebe za tim. Samo se postavite sa stavom i biće znatno drugačije. Ako niste u vezi, poslušajte savet sestre ili najbolje drugarice i uđite u vezu sa tom osobom koju vam ista preporučuje. Nakon svega par dana ćete videti da je zaista u pitanju jako dobra osoba.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku.

Gde ona stane, tu trava ne raste: Ovaj horoskopski znak je fatalan po muški rod!

Vodolija

Posao: Mnogo ste nervozni i to nije dobro. Morate prvo poraditi na sebi i onda će i na poslu biti bolje, jer kada čovek misli na sve drugo sem na ono šta radi, onda ne može ni da očekuje uspeh na tom poslu. Ako ne radite, ne vidim značajne promene, sem da ćete moći da se zaposlite na honorarnim poslovima.

Ljubav: Mnogo se inatite. Stalno ste ljuti i stalno hoćete na silu da postavite neka svoja pravila. Kada shvatite da će ta osoba otići, onda se povlačite. Kaže se da je bolje sprečiti, nego lečiti. Nemojte dozvoliti da zbog vas dođe do prekida veze. Neka ova sedmica bude ona gde ćete krenuti da se menjate. Slobodnim osobama ne vidim više od avanture.

Zdravlje: Moguća je jača depresija.

Ribe

Posao: Energija vam je jaka. Pogotovo će biti naglašena od druge polovine sedmice. Neće biti napredovanja, ali ćete biti srećniji i poslovne zadatke ćete obavljati lakše. Ako ne radite, pokušajte na poslovima vezanim za rad od kuće. To nije nešto gde možete graditi karijeru, ali možete ostati neko vreme i fino zaraditi.

Ljubav: U braku će biti kao u bajci. Ljubav će cvetati na sve strane što se kaže. Uživajte u ovoj sedmici. Ako ste slobodni, a imate zanimljivu osobu koja traži da izađete sa njom, to i učinite. Bilo bi dobro da to učinite u nedelju.

Zdravlje: Nećete imati zdravstvenih problema.

Oni pobeđuju, imaju moć, oholi su i otmeni: Horoskop izdvaja ova 3 znaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs