Nezavisne i seksi

8 razloga i saveta: Zašto mlađi muškarci vole starije žene

Dame koje su dosta starije od svojih partnera najčešće zavedu suprotan pol zato što znaju šta rade u krevetu i nisu zabrinute da li imaju savršenu figuru
Ljubav i zavođenje
22:54h
8 razloga i saveta: Zašto mlađi muškarci vole starije žene
Foto: Shutterstock

Starije žene znaju šta žele, umeju da pokažu autoritet i sa više poštovanja tretiraju jači pol, pa zato ne čudi što ima sve više muškaraca koji padaju na njihove čari. Demi Mur, Madona i Dženifer Lopez samo su neke od svetskih zvezda koje su bile u vezi sa dosta mlađim momcima. Evo koji su još razlozi zašto je spoj starija žena - mlađi muškarac sve učestaliji.

1.Starije žene imaju kontrolu nad svojim hormonimaMuškarci kažu da starije žene nemaju iracionalne emotivne ispade poput mlađih. To podrazumeva manje emotivnog pritiska na muškarca.

Savet za mlađe žene: Ne budite emotivno ranjive i uspostavite kontrolu nad promenama ponašanja.2. Starije žene znaju šta treba da rade u krevetuPraksa dovodi veštine do savršenstva, pa zato starija žena uvek ima nekoliko seksualnih trikova u rukavu. Tačno zna šta njeno telo može i šta mu odgovara, a to olakšava muškarcima trud da ih zadovolje ispod pokrivača.Savet za mlađe žene: Upoznajte svoje telo i naučite kako da dostignete orgazam.3. Starije žene nisu opsednute time da imaju savršeno teloMuškarci smatraju da su ženske bore čak i atraktivne. One su sigurne u svoje telo, mnoge od njih već imaju decu i nisu opterećene da izgledaju perfektno i mršavo. One su svesne da imaju nedostatke, ali to ne utiče na nivo zadovoljstva koje mogu da pruže.Savet za mlađe žene: Volite sebe i svoje telo.4. Starije žene ne traže dečka po svaku cenuVećina starijih žena je imala nekoliko dugih veza u prošlosti, i manje su opterećene time da pošto poto žele da uskoče u još jednu. Ovo olakšava situaciju muškarcima koji ne žele odmah vezu.Savet za mlađe žene: Uživajte u onome što vam se nudi i jednostavno se prepustite.5. Starije žene su nezavisnijeOne verovatno imaju uspešnu karijeru ili porodicu koja se brine o njima. U suštini, one imaju svoj život. Momku će se svideti to da žena nije potpuno zavisna od njega. Starija žene neće sebi dozvoliti da se njen život vrti samo oko mlađeg muškarca, ona ima svoje prioritete, ali on je dobrodošao “dodatak”.Savet za mlađe žene: Prekinite da se fokusirate na njega i fokusirajte se na sebe.

6. Starije žene znaju kako da pokažu autoritetKada žena preuzme kontolu ona je seksi. Dame u godinama nemaju živaca za razne detinjarije i žele da postave stvari na svoje mesto, ako nešto nije u redu. Savet za mlađe žene: Gde je vaše samopouzdanje? Prekinite da svoju situaciju oplakujete sa drugaricama i idite negde gde ćete pronaći srodnu dušu.7. Starije žene cene svoje muškarce i ne ponašaju se prema njima kao prema deciOne verovatno već imaju svoju decu i još jedno im nije potrebno. U suštini, starije dame imaju pametnija posla o kojima razmišljaju dok su sa svojim dečkom.Savet za mlađe žene: Prestanite da se žalite na to šta nemate i cenite ono što imate. 8. Starije žene imaju svoj novacNema pritiska na muškarca da im obezbedi luksuzan život, jer one praktično imaju sve ono što im je potrebno.Savet za mlađe žene: Prestanite da očekujete previše od svog muškarca. Pobrinite se za svoje potrebe i rezultat će samim tim biti bolji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs