Naučite da budete kraljice zavođenja

8 flert tajni velikih zavodnica!

Ne glumite ledenu kraljicu, već pokažite iskren osmeh, slobodno suprotstavljajte mišljenja i kažite šta mislite o bilo kojoj temi, ali obavezno ga razoružajte dubinskim kontaktom očima
Ljubav i zavođenje
15:20h
8 flert tajni velikih zavodnica!
Foto: Shutterstock

Pogled smrtonosan za suprotan pol, osmeh koji razoružava i najhladnije srce i korak koji odiše samopouzdanjem i ženstvenošću. Pođite putem pravih kraljica flerta i iskopirajte njihove trikove za zavođenje.

1. Budite ono što jeste

Ovo je verovatno najvažnije imati na umu i najteže izvesti, iako se ne čini tako. Ponekad, kada koketirate čini se kao da vam telo zauzme neka druga osoba – i tada počinje treptanje, poigravanje sa kosom i kikotanje na sve što vam on kaže. Nemojte dozvoliti da se to dogodi, barem ne u nekoj preteranoj meri. Ako se pojavi iskra između vas dvoje to je zato što ste mu se jako dopali. Zato, nemojte da mu se ulizujete, već samouvereno govorite o sebi i onome što radite i što vas zanima, a ako je zainteresovan, on će vam to staviti do znanja.

2. Smejte se

Tako jednostavno, a tako efikasno. Jedan od najboljih zavodničkih poteza je – veliki, iskreni osmeh. On ne treba da bude izvežban ispred ogledala, već da taj smeh dođe iznutra, sam od sebe. Zato, ne glumite ledenu kraljicu, i nemojte da se stidite ako su vam smešne neke sitnice, za koje bi se možda drugi začudili. Vi ste individua za sebe, pa pokažite taj vaš šmek i originalnost. Osmehom zavedite i samu sebe.

3. Nemojte da otkrivate previše

Da, znamo da smo rekli da budete ono što jeste, ali to ne znači da nekom slatkom tipu, iste večeri kad ste ga upoznali, morate da ispričate kako ste nedavno preležali grozan virus, kako je prošao vaš poslednji seks ili koliko ne podnosite kada vam se dečko ne jave odmah nakon što ste sa njim izašli. Budite svoji, da, ali tematika razgovora neka bude lagana, neobavezna i ne previše intimna.

4. Zadržite kontakt očima

Jedan od najboljih načina da mu date do znanja da ste zainteresovani je da vas "uhvati" kako ga gledate. Kad vam se oči sretnu zadržite pogled što je duže moguće, a zatim pogledajte na dole i u stranu i nasmešite se. I već ste napravili prvi korak.

5. Podstaknite "spontan" fizički kontakt

Dodir je snažna stvar. Ovlaš mu pipnite leđa kada prolazite pored njegovog radnog stola, ili "očešite" svoju ruku o njegovu u kafiću ili klubu. Za vreme razgovora ga nekoliko puta nonšalantno dotaknite. Ako pokaže interes za vas, ovakva vrsta nenametljivog dodirivanja će mu imponovati. Ako osetite da se povukao i malo udaljio – nemojte ga više dodirivati. Isto tako važno je znati da je bolje za početak ne preterivati sa fizičkim kontaktom. Ukoliko ga konstantno pipate delovaće da ste očajni da pronađete dečka - a to je etiketa koju definitivno ne želite. Umesto da mu sednete u krilo – dodire radije svedite na minimum – ali ih strateški rasporedite. Ako on kaže nešto smešno, nagnite se malo bliže ka njemu i lagano i kratko ga dodirnite po ruci ili nozi.

6. Zavrtite stopalom

Kad sednete, prekrstite noge i zavrtite stopalom u njegovom smeru (naravno, tako da on to primeti). Ako je zaintereovan shvatiće poruku. Ovo je nepisano pravilo koje mnogi psiholozi navode kao poželjno u zavođenju muškarca.

7. Šapućite

Ako ste u prepunom klubu ili na nekoj zabavi gde je glasna muzika i svi viču, nagnite se prema njemu i šapnite mu nešto ne uvo. To je odličan izgovor da mu se približite, jer je šaputanje znak intimnog odnosa. Nakon nekoliko minuta intimnog šaputanja, nemojte se iznenaditi ako vam predloži da napustite zabavu i odete negde zajedno na mirnije mesto.

8. Zainteresujte ga

Saznajte šta voli, pa se malo "edukujte" o temama koje ga zanimaju (sportu, muzici, automobilima...). Čak i diskutujte o njima i slobodno suprotstavljajte mišljenja. Muškarci cene žene koje misle svojom glavom i imaju svoje ugao gledanja na razne teme. On će uživati u ovakvim razgovorima. I, verujte nam - odmah ćete početi da rastete u njegovim očima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs