Sreća nakon dvostruke tragedije

Neverovatna ljubavna priča: Pronašla donora sperme i zaljubili se jedno u drugo! (FOTO, VIDEO)

U ovom slučaju izreka kako život piše najlepše ljubavne priče zaista je istinita
Ljubav i zavođenje
02:22h Autor:
Neverovatna ljubavna priča: Pronašla donora sperme i zaljubili se jedno u drugo! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / Aminah.hart.5

Izreka kako život piše najlepše ljubavne priče u ovom je slučaju zaista istinita. Amina Hart u svom životu je prošla kroz najteži bol – njen prvi sin Marlon je preminuo s čestiri meseca, a drugi, Lui, s 14 meseci. Uzrok njihovih smrti bio je redak genetski poremećaj, a Amina je znala da je upravo ona nosilac bolesti. Naime, dečaci su imali različite očeve, a gubitak deteta nijedna od Amininih veza nije mogla da preživi.

Pismo bivšeg rasplakalo region: Ako odem gore pre, spremiću ti večni dom i večnu ljubav!

<\/div>

"To ne može da se izrazi rečima. Bila sam u dve veze i izgubila dvoje dece. Tek nakon gubitka drugog sina dijagnostikovali su težak genetski poremećaj", rekla je Amina. Kad je nesrećna žena napunila 42 godine bila je sama i bez dece. Uvek se zamišljala okružena decom i baš je zbog toga je donela tešku odluku – znajući da su joj šanse 1 naprema 4 da ima zdravo dete, potražila je pomoć banke sperme.

"Dugo sam razmišljala i razmotrila sam sve mogućnosti: moju starost, socijalni status i činjenicu da nosim fatalni genetski poremećaj", nastavlja Amina. Tokom 2011. godine potražila je pomoć banke sperme i odlučila se za onu od izvesnog Skota Andersena.

Nikada nećemo imati decu: Žena alergična na muževljevu spermu! (VIDEO)

<\/div>

Nakon devet meseci rodila je malenu Leilu, zdravu devojčicu. Dve godine kasnije, Aminina majka Helen nagovorila ju je da potraži Leilinog oca Skota koji je jedan od donora koji su želeli da upoznaju svoje dete.

Skot, Leila i Amina odmah su "kliknuli" i ona je ćerku redovno počela da vodi ocu. Ubrzo su Skot i Amina shvatili da žele da budu zajedno i da zajedno odgajaju svoju ćerku.

"Zaljubili smo se. Bilo je ovo čudesno i neverovatno iskustvo", zaključuje Amina koja je pristala da se uda za Skota kada ju je zaprosio.

Tera suze na oči: Već 56 godina ovaj deka radi neverovatne stvari za svoju suprugu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs