Istražujte granice

Stvari za kojima muškarci žude: Seksi načini da ga zadovoljite u krevetu!

Eksperimentišite prema savetima koje vam donosimo, proverite šta odgovara vašem muškarcu, a šta ne. Uskoro možete da postanete prava ekspertkinja
Škola sexa
19:22h Autor:
Stvari za kojima muškarci žude: Seksi načini da ga zadovoljite u krevetu!
Foto: Shutterstock

"Mnoge žene dodirom ne istražuju granice jer se boje da ga ne povrede", kaže Ijan Kerner, autor knjige "He Comes Next". "To što on ne postiže ultimativno zadovoljstvo je rezultat toga."

Istina da "hendlovanje" s alatom zna da bude zbunjujuće. Neki muškarci su superosetljivi i određene tehnike neće da zadovolje svakog pripadnika jačeg pola. Zato eksperimentišite prema savetima koje vam donosimo, proverite šta odgovara vašem muškarcu, a šta ne. Uskoro možete da postanete prava ekspertkinja.

Ključne veštine zavođenja: Cake koje osvajaju svakog muškarca!

Temperature koje voli

1. Protrljajte lubrikant između dlanova da biste postigli toplinu. Omotajte svoje dlanove oko penisa tako da je jedna ruka iznad druge i nežno ih uvijajte u suprotnim smerovima.

2. U usta stavite ohlađeni aromatični žele pre nego što mu pružite oralno zadovoljstvo koje donosi osećaj kakav još nije iskusio.

3. Pre oralne akcije našpricajte u usta pepermint anestetik sprej. Mentol će da mu pruži ugodno štipanje, a koža će nakratko da mu utrne zbog anestetika, pa možete da povećate pritisak.

4. Ponesite u krevet posudu s ledom i naizmenično cuclajte kockicu leda i njegov penis.

5. Milujte mu penis i testise toplim (ne vrućim) malim peškirom. Toplota će da mu odgovara i povećaće dotok krvi u to područje, tako da će da poveća intenzitet zadovoljstva.

Od ove 4 poze u seksu veza će vam pucati od strasti!

Pritisak kakav želi

1. Lagano savijte jezik oko korena njegovog penisa. Ovo ograničava cirkulaciju, pa će penis da mu postane veći i osetljiviji. Prstom crtajte male krugove na njegovom vrhu. Muškarci vole pritisak na njemu uz dodatnu stimulaciju.

2. Oblizujte usne i postavite ih na sredinu njegovog penisa. Sisajte poput vakuuma i pomičite usne dole-gore dok nastavljate da sisate.

3. Trljajte koren penisa (na mestu gde se susreće sa skrotumom) kružnim pokretima.

4. Frenulum (tanka koža koja spaja glavić i telo penisa) je jedan od najosetljivijih delova muškog tela. Primite ga između palca i kažiprsta i nežno pulsirajte.

Najbolji seks u životu: Do njega vas dele samo ove sitnice!

Teksture za kojima žudi

1. Navucite glatke rukavice od kože, kašmira ili angore. Povlačite dlan preko njegovog penisa, glavića i testisa.

2. Omotajte mu kravatu oko penisa kao da mu stavljate zavoj, a glavić ostavite slobodan tako da možete da ga ližete i sisate. Kada se stvarno uzbudi, polako skidajte kravatu i pružite mu potpunu oralnu akciju.

3. Dok je u donjem vešu, prelazite mu vibratorom preko penisa.

4. Naizmenično koristite vrh i donju stranu jezika dok ga oralno zadovoljavate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs