Nije dao razlog

Pred svadbu me ucenio, ili on ili moja mačka: Iskrena ispovest nesuđene mlade!

Kad ti neko uopšte postavi takav ultimatum, to znači da s njim nešto nije u redu. I nije bio alergičan na dlaku
Ljubav i zavođenje
23:42h Autor:
Pred svadbu me ucenio, ili on ili moja mačka: Iskrena ispovest nesuđene mlade!
Foto: Profimedia

Taman kada je trebalo da se udam i to par nedelja pre svadbe sve je otpalo. Sve je bilo organizovano i svi su već bili pozvani i onda je došao ultimatum od mog dečka da se rešim mačke jer on ne misli da živi s tom živinom u stanu.

Znali smo se godinama, ali on je baš pred svadbu hteo o tome. Mislim, pričali smo o tome pre, ali zaista nisam mislila da je ozbiljan. A i on je više to kroz šalu spomenuo. Da budem jasna, on je hteo da se oženi mnome i jako sam mu se sviđala, ali nije hteo da pređe preko toga da mačka bude u stanu. I naravno da sam poludela jer nisam htela da se odreknem svoje mačke. Inače, zove se Lili i skroz je siva. Ma prekrasna. I natezali smo se dva dana oko toga, ali rekla sam mu ne. On je postavio ultimatum ili on ili mačka i ja sam izabrala mačku.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kad ti neko uopšte postavi takav ultimatum, to znači da s njim nešto nije u redu. I nije bio alergičan na dlaku. Nego je valjda bio alergičan generalno na životinje. Možda i previše ljubomoran. Ta moja mačka Lili koju sam imala 5 godina je bila zaista dobra. Nikad nije pravila nered i bila je prava kućna mačka. Ma super. I zato sam rekla neću. Neću jer je volim i ne želim na takve ultimatume da popuštam. Pogotovo ako su bez nekog dobrog razloga.

Nikakav razlog mi nije dao da je se rešim. Ništa. Samo je rekao da ne želi životinju u stanu i da biram on ili mačka. Rekla sam to i roditeljima naravno i nisu mogli da veruju. Oni imaju i psa i mačku i veliki su ljubitelji životinja. Tako da su naravno stali na moju stranu. Imala sam podršku. Tom svom nesuđenom mužu sam rekla da mačka ostaje, a on ako hoće da nastavimo svadbu može, ako ne pozdravimo se i to je to. Bilo mi je zlo od te ideje rešavanja mačke. Nismo se venčali na kraju i jako mi je žao zbog toga jer mi je bio dosta drag, ali ne mogu da popustim na takve molbe bez nekog dobrog razloga. Lili je super i drago mi je da je sa mnom. A ja ću valjda naći nekog ko ipak voli životinje i ko neće da pravi takve lude ultimatume.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs