Obratite pažnju

Ako vam ovo uradi, znači da je 100% zaljubljen: Muški postupci koji govore Volim te!

Dela su mnogo snažnija od reči, a to otkrivaju i sledeći gestovi uz pomoć kojih možete da otkrijete da li mu je zaista stalo do vas
Ljubav i zavođenje
20:58h Autor:
Ako vam ovo uradi, znači da je 100% zaljubljen: Muški postupci koji govore Volim te!
Foto: Shutterstock

Slatke reči "volim te", kako za žene tako i za muškarce imaju vrlo duboko značenje, ali ih je ponekad teško izgovoriti. A da su dela mnogo snažnija od reči otkrivaju sledeći gestovi uz pomoć kojih možete da otkrijete da li mu je zaista stalo do vas:

1. Dugi, strastveni poljupci

Poljubac zatvorenih očiju tokom kog vam usne ostaju dugo spojene, a dah dubok i strastven je vrlo emotivan trenutak kako za vas tako i za njega. Ako ga doživite, znajte da mu puno značite.

Srodnu dušu prepoznaćeš po ovim znakovima: Ljubav vašeg života je tu!

2. Osmeh nakon poljupca

Poljubac je prepun snažnih emocija, ali ono što se dogodi nakon njega je još emotivnije. Ako primetite da vas odmah nakon poljupca posmatra i lagano se smeška, znajte da pored sebe imate zaljubljenog muškarca.

3. Sluša vas i posmatra dok pričate

Pratite njegov pogled i on će vam otkriti štošta o njegovim osećanjima. Primetite li da vas posmatra, da mu je pogled na vašim usnama pa na očima i da izgleda kao da pažljivo prati svaku vašu reč, to može da znači da je zaista zaljubljen.

Oni se ludački vole: 4 horoskopska para koja su suđena jedno drugom!

4. Voli da svuda ide s vama

Muškarci nisu ludi za šopingom niti razgledanjem izloga. Ako i vaš partner to ne voli, ali svejedno je spreman da s vama provede i jedno takvo poslepodne i pritom se dobro zabavlja, sigurno se radi o snažnim osećanjima koje gaji prema vama.

5. Prati vas pogledom iz daljine

Kada ste na javnom mestu poput kafića ili noćnog kluba i udaljite se od svog partnera, ali toliko da kada pogledate u njegovom smeru primetite da vas traži pogledom, budite uvereni da prema vama gaji snažna osećanja.

7 sitnica koje jačaju vezu: Da ljubav traje zauvek!

6. Stalno je doteran kad je u vašem društvu

Kada se dogovorite za večernji izlazak, šetnju gradom ili šoping uvek je doteran, namirisan i izgleda besprekorno. Verujte da to čini samo zbog vas, a sve kako bi vas zadivio.

7. Spontano vas dodiruje u javnosti

Kada ste zajedno u restoranu ili kafiću stavi vam ruku na leđa kada hodate, ili vam dodirne nogu dok sedi pored vas ili samo stavi svoju ruku na vašu - to su znakovi dubokih i snažnih osećanja.

Ne mogu da im odole: Stvari za kojima muškarci odlepe kod žena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs