Recept za zavođenje

Žene su odlučile: Ovo je najprivlačnija muška osobina

Sposobnost slušanja osvaja svaku damu, pa pripadnici jačeg pola, koji znaju da saslušaju njihove priče, devojke uvek obaraju sa nogu
Ljubav i zavođenje
05:54h
Žene su odlučile: Ovo je najprivlačnija muška osobina
Foto: Shutterstock

Sposobnost slušanja je najmoćnije oružje, kojim muškarac može da osvoji lepši pol. Vernost, iskrenost, pažnja, iznenađenja, činjenica da je dobar u krevetu... Ovo, ipak, nisu karakteristike jačeg pola, koje su ženama najbitnije. Istraživanje, koje je proveo Mens Helt (Men’s Health), pokazalo je da 53 posto žena sposobnost slušanja smatra najprivlačnijom praktičnom osobinom, koju partner može imati.

Ako osoba sa kojom ste u vezi nema tu osobinu, s vremenom ćete sve manje i manje želeti da deliti svoja osećanja i doživljaje sa njim. Kakva je korist od prepričavanja kakav ste dan imali ako se vaš partner i ne trudi da vas sasluša?

S druge strane, ako vas on zaista sluša, poželeće da sa njim podelite svaki detalj svog života i ohrabriti ga da i on učini isto. Ukoliko slušanje jedno drugo zbližićete se toliko da će vaša veza da zablista, ojača i moćićete da planirate sigurnu zajedničku budućnost.

Kada znate da imate partnerovu nepodeljenu pažnju i da vas pažljivo sluša dok pričate, na primer o prezentaciji na poslu ili planovima za vikend, osećaćete se odlično. Time vam partner pokazuje da mu je stalo i da ono što imate da kažete ili što vam se desilo smatra veoma važnim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs