Rak vara samo ako je nesrećan, a Vodolija to radi bez griže savesti

Ko je sklon prevari prema horoskopu: Lav žudi za avanturom, Jarac je simbol odanosti

Pustolovine i nemiran duh su kao stvoreni za Ovna i Strelca, dok su Bikovi, Vage i Škorpije uglavnom verni
Ljubav i zavođenje
21:32h
Ko je sklon prevari prema horoskopu: Lav žudi za avanturom, Jarac je simbol odanosti
Foto: Shutterstock

Mirno spavate ukoliko partner nije pored vas, jer mu verujete ili vas obliva hladan znoj čim se jednom ne javi na telefon. Da li će vas boleti glava od ljubomorisanja sa razlogom ili ćete biti u zabludi otkriva vam horoskopski znak vašeg partnera.

Ovan je rob strasti

Ako se Ovan upusti u aferu, za to će brzo saznati svi u njegovoj okolini, jer pripadnici ovog znaka teško ćute o svom ljubavnom životu. Strast je njihov pokretač, a zbog svog temperamenta i nepromišljenosti, moguće je da ostave svog stalnog partnera, jer su se zaljubili u drugu osobu. Najčešći razlog upuštanja u prevaru je potraga za uzbuđenjem, koje nedostaje u njihovoj vezi. Međutim, ako budu otkriveni krivicu će pokušati da prebace na drugu stranu koja ih je zavela.Bik voli uživanje, ali se prevare bojiPripadnici ovog znaka su veliki ljubavnici, ali u dugim vezama su vezama najčešće vjerni. Ako ih partner emotivno i seksualno zadovoljava i pruža im finansijsku sigurnost, prevarom neće ugroziti odnos. Takođe, oni su i izuzetno odani, a to isto očekuju i od svojih partnera. Najčešći razlog prevare kod Bikova je nedostatak fizičke intimnosti s partnerom.Blizanci varaju emocionalno, a ne fizičkiNemiran duh Blizanaca podstiče ih da se uprkos dugoj vezi upuštaju u flert. Ipak, na sledeći korak neće preći i zadržaće se na komplimentima i verbalnom nadmudrivanju preko SMS-a ili društvenih mreža. To se neće dogoditi ako im njihov partner i dalje predstavlja izazov, a ako ipak prevare, to je znak da je odnos definitivno gotov, pa zato kreću dalje.

Rak vara ako je nesrećan

Senzibilni i empatični Rakovi u ljubavi su verni, prvenstveno jer se vode onom "ne čini drugima što ne želiš da oni čine tebi". Ako kod kuće prima dovoljno ljubavi i nežnosti, Rak je potpuno imun na prevaru. To dobro znaju i njihovi partner, pa ih ne uzimaju zdravo za gotovo, jer jedini Rak koji vara jeste onaj koji se oseća nevoljeno i nesrećno.Lav voli uzbuđenje i pažnjuDrama i uzbuđenje su Lavovima omiljeni sastojak međuljudskih odnosa. Dodatni faktor koji ih stavlja u grupu znakova koji češće varaju jeste njihova stalna potreba da budu u centru pažnje. Ako želite da budete sigurni da je Lav samo vaš, tada nemojte zaboravljati da mu dajete komplimente, ali se i ponekad igrajte sa njim taktikom toplo-hladno, kako bi ostao zainteresovan. Najčešće varaju sa ljudima znatno mlađim od njih samih, jer ih privlači mladalačka energija.Devica vara ako želi da izađe iz vezeDevice su ozbiljni pripadnici Zodijaka, prizemni su, te najčešće odani partneri. Srećni i zadovoljni u vezi neće razmišljati o "zabranjenom voću", ali prevara im postaje normalna stvar ako osećaju da ih partner ne poštuje dovoljno ili im ne pruža sve što treba. Tada je afera oružje, koje će im pomoći da bezbolnije izađu iz veze i zamisle svoj život s nekim drugim.Vaga puno priča, a malo radiPravedni i pošteni pripadnici ovog znaka sve svoje obaveze shvataju ozbiljno, pa tako i one partnerske. Zato su uglavnom verni. Ipak, oni su ljubitelji novog društva, komplimenata i flerta, koji ih često vodi u neke neobične situacije. Najvažnije je da je Vagin partner ujedno i njen prijatelj, na koga se može osloniti, jer će tada biti u najmanjem iskušenju da prevari.

Škorpija traži nova uzbuđenja u seksu

Mračni, tajanstvena i erotična Škorpija često se povezuje s prevarama, ali to ipak najčešće nije istina. Ako su zaista zaljubljeni, prevara im neće pasti na pamet. Ono što se može desiti je da im dosadi rutina u vezi, posebno rutina u seksu, pa će se upustiti u prevare za jednu noć, koje nikad neće priznati stalnom partneru. Protivotrov za Škorpionovu prevaru je uvođenje noviteta u spavaćoj sobi, ali i povremeno buđenje njegove ljubomore.Strelac voli zabranjeno voćeSlobodoumni, pustolovni i željni avantura, Strelčevi su skloni prevarama. Mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, ali prevaru neće doživeti kao nešto dramatično. Čak će i sami sebe lagati da se nije dogodila. Kod njih važi pravilo da prilika čini lopova, zato je najbolje da se što više vremena druže i zabavljaju sa svojim partnerom, po mogućnosti u zabavnim aktivnostima poput sporta. Isto tako, prevaru će oprostiti lakše nego drugi znakovi.Jarac je drugo ime za vernog partneraPripadnici ovog znaka su među najvernijima u celom Zodijaku, prvenstveno zato jer oni ne doživljavaju prevaru kao nešto jelesno, već kao duhovnu izdaju. Može ih opčiniti neko svojom intelektualnom stranom, ali ništa više od flerta se neće dogoditi. Ako ipak prevare, tada to čine na način kao i Device - afera je beg iz loše veze. Koliko vernosti daju, toliko i traže nazad, pa nikada ne opraštaju varanje.

Vodolija izmišlja sopstvena pravila prevare

Vodolije često tvrde kako nikada ne varaju, ali istina je da je njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi. Kako im rutina ide na živce, najčešće će prevariti sa nekim ko je dosta drugačiji od njihovog partnera. Ali, sami će sebi objasniti kako je to bilo neizbežno pa ih ne grize savest. Vodolija neće varati jedino ako zaista voli i zna da mu to partner neće oprostiti.Ribe su glavni glumci u svojim fantazijamaPripadnici ovog znaka žive u svetu mašte, a ljubavni i strastveni scenariji uvek se vrte u njihovim glavama. Ako im veza postane dosadna i predvidiva, tada će početi da maštaju o kolegi sa posla ili nekom drugom iz okoline. Iako znaju da se zaustave na vreme, pitanje je da li će se u tom procesu zaljubiti ili ne. Partneri Riba treba da se trude da održe strast živom, jer im tada prevara neće pasti na pamet.

Ako želite da saznate kako da pomoću horoskopa osvojite suprotan pol, pročitajte ovaj tekst. A, da li je u pitanju ljubav sa ceo život ili samo trenutna strast ponovo možete otkriti zahvaljujući horoskopskim znakovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs