Zvezde otkrivaju kako se ponašate na žurkama

Horoskop poručuje kakvi ste u provodu: Škorpija pleše po stolovima, Ovan voli opasne igre

Bik voli dobro da se najede, Strelac je rođeni zabavljač, dok Jarac ide iz krajnosti u krajnost
Lifestyle
20:56h
Horoskop poručuje kakvi ste u provodu: Škorpija pleše po stolovima, Ovan voli opasne igre
Foto: Shutterstock

Jedni su u stanju da zapale masu i napune prostor pozitivnom energijom, dok su drugi skloni skandalima. Možda za vas provod podrazumeva flert do zore ili jedva izdržite budni i sat vremena. Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste na žurkama i slavljima.

Ovan

Ovaj znak je prvi u smišljanju ludosti i opasnih igara, dosadno mu je ako veče nema uzbudljivu završnicu kao što je puštanje raketa u vazduh, bacanje petardi, trka automobila ili burna i glasna svađa.

Bik

Bikovi neće uživati ako ih ne okružuje prepuna trpeza domaćih, ukusnih jela, a dobro društvo i pevanje zavičajnih pesama su uvek poželjan dodatak.

Blizanci

Kada se Blizanci zabavljaju, zaborave na svoje godine i ponašaju se kao tinejdžeri. Za pripadnike ovog znaka je tipična muizka do daske, đuskanje do zore, što veće društvo poznatih i nepoznatih ljudi, smeh, flert i dosta brbljanja.

Rak

Sa Rakovima se nikad ne zna. Oni mogu da budu najzabavnije osobe u prostoriji, zasmejavajući sve oko sebe, ali isto tako mogu biti i potpuno depresivni. Kako god bilo, preferiraju manje i intimnije zabave sa osobama koje dobro poznaju.

Lav

Kad god komšije lupaju o plafon i prete policijom, znajte da je na zabavi glavni Lav. Ako je on organizator žurke, potrudićese da bude kralj zabave i da to bude najveća, najbogatija i najluđa žurka, o kojoj će svi pričati kada se oporave od mamurluka.

Devica

Ovaj znak se retko kada "otkači" na žurci, ali to ne znači da ne uživa. Devica na zabavama pronalazi ugodne sagovornike, mirno pijucka svoje koktele i uživa posmatrajući ljude.

Vaga

Vage se teško opuštaju u raskalašnim društvima, njima treba što viđenije mesto i što ekskluzivnija hrana, a provod će propasti ako nisu sigurne da su savršeno obučene i da blistaju punim sjajem.

Škorpije

Škorpije vole jake "začine" na zabavama, kao što su poker u "skidanje", ples po stolovima i najcrnji humor. Ali, ako nisu za zabavu, samo će iz prikrajka misteriozno zuriti u ljude.

Strelac

Ako se za nekog može reći da je rođeni zabavljač onda je to Strelac. Pripadnici ovog znaka su živahni, omiljeni na svim proslavama. Domaćice ih vole, jer umeju da cene i pohvale dobro pripremljenu hranu. Ipak, znaju da budu u minus fazi kada samo sede u uglu i podrugljivo posmatraju ostale goste koji se vesele.

Jarac

Jarčevi ili ostanu ukrućeni ili preteruju, dopuštajući sve ono od čega beže u svakodnevnom životu. Tada galame, đuskaju mašući rukama i otvoreno zavode nasumice odabranog partnera.

Vodolija

Vodolije najčešće preuzimaju stvari u svoje ruke i animiraju sve oko sebe, ali isto tako mogu biti i potpuno depresivni. Kako god bilo, preferiraju manje i intimnije zabave sa osobama koje dobro poznaju.

Riba

Ribe se ne snalaze najbolje na bučnim zabavama. One će radije pronaći miran i skriven kutak uz vino i gitaru, gde zaneseno mogu da se njišu uz stare hitove i da grle partnera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs